Будь, як Сергій Надал, – у чому тернопільські чиновники мавпують мера

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Тернопільської міськради Микола Круть свою відпустку провів Іспанії. Про це пише Репортер.

Як відомо, чиновники тернопільської мерії аж надто облюбували цю країну. Такий приклад їм показали Сергій Надал та його заступники. Кажуть, що меру настільки сподобалась Іспанія, що він навіть обзавівся там нерухомістю. Як, зрештою, і його екс-заступник Володимир Камінський.

Тепер же сонячну Іспанію стали «заселяти» посадовці нижчого ешелону. Варто відзначити, що середня місячна зарплатня останніх становить близько 4 тис. грн. – еквівалент 150 доларів.

Натомість вартість путівки в Іспанію в тернопільських турагенціях на 10-12 днів становить щонайменше 800-1000 доларів США на особу. Тож, очевидно, Крутю довелося довго заощаджувати, аби дозволити собі такий відпочинок.

42-річний Микола Круть уже понад 5 років очолює міське управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту. Особливих успіхів на цій ниві не здобув, та й, очевидно, не прагне цього, адже основне його захоплення – це КВК, де він свого часу був директором однієї з тернопільських команд.

До слова, у минулому році Микола Круть заробив понад 240 тисяч гривень, з них – лише 94 тисячі становила офіційна заробітна плата. Майже 108 тис. грн. загальнорічних доходів чиновник отримав від продажу свого майна, а саме двох автомобілів – «Део Ланос» та «Фольксваген Т4».

Коментарі вимкнені.