“Бидло має мовчати!” – Степан Барна про скандал з Петром Гочем

“У зам-губернатора дилемма: где взять асфальт для дорог, чтобы ездить на Порше, который по накладным и есть асфальт?”

(жарт з Інтернету)

Заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Петро Гоч здивований “нахабністю” журналістів та звичайних громадян, котрі хочуть знати звідки в чиновника з річним прибутком в 92 тисячі гривень(данні декларації про прибутки) взявся автомобіль який коштує приблизно 1-2 мільйони (!!!)гривень.

Він збрехав журналістам з УНІАНу, що пояснить звідки ж в нього Porsche Cayenne. Єдине, що отримала громадськість це коментар, зміст якого в кількох словах – “це не є справа державної ваги”. Його підлеглі, директори департаментів – “слуги народу” відмовляються прийти на мою радіопередачу “Насправді”, та сказати людям правду!
Тобто вони вважають журналістів і звичайних людей ідіотами, котрі не здатні помічати такого свинства!
Коли за рахунок корупції купують джипи це якраз державна справа! Ми не маємо забувати з якої він партії, на наступних виборах він і його партія мають стати “політичними трупами”!
Обурює не лише сам факт корупції, а й те, що регіональський корупціонер навіть не виправдовується у зворотному. Йому однаково, що думають люди. До того ж він сам приклав руки до того, щоб вони думали менше. За його безпосередньої участі на Тернопільщині було закрито 20 шкіл, в супереч рішенню Тернопільської обласної ради, яка ввела мараторій. Своїми діями вони ще раз підтверджують, що Партії регіонів потрібне бидло, а не громадяни, котре за пакет гречки будуть голосувати за моральних уродів та злодіїв з їх списку. Котре буде мовчки сидіти, замість того щоб виходити на протест коли вони тягнутимуть на другий строк “гопника”!

Степан  Барна

-1 thoughts on ““Бидло має мовчати!” – Степан Барна про скандал з Петром Гочем

  • 12:48 | 23.09.2013 о 12:48
    Permalink

    Інколи краще не писати. Щоб не зганьбитися через неграмотність. Степане, вчи мову

  • 15:01 | 23.09.2013 о 15:01
    Permalink

    ну погавкав,а толку?? петрусь як мовчав так і мовчить, і зверху з підсмішкою дивиться на степана і всіх інших, степан як депутат облради, мав відкрити з ноги двері в кабінет того петруся, взяти його за галстук і запитати, а ні то плюнути у той наглий фейс, а так і степану добре, бо ніби бореться, і гочикові, бо ніхто більше нічого від нього не вимагає, і ще не здивуюся, якщо десь за коньяком сміються разом з того.

  • 19:35 | 23.09.2013 о 19:35
    Permalink

    Люди добрі, та Барна так для порядку чеше язиком щоб його не забули.
    А в білому домі він зі всіма ручкається, там він свій і там час марнує.
    Більш ніж впевнений, що він би на місці Гоча їздив ще на крутішій іномарці.
    І ніхто з порядних людей до цього перекотиполя не ходить на радіоефір.

Коментарі вимкнені.