Через Олексія Станька у Юрія Фартушняка можуть бути проблеми?

Здається, над головою політтехнолога Сергія Надала –  Юрія Фартушняка, якого у політичних колах знають за кличкою “Психотроп”  (пригадайте чорну кампанію проти ЗМІ, яка пройшла на “Ух-радіо” і в якій стверджували, що газета про земельні дерибани оброблена психотропною речовиною), згущуються хмари, і не білі. Вже більше року тернопільський інформаційний простір так і вирує у жовтизні та бруді. Про об’єктивність можуть забути чимало ЗМІ. Здавалось, після виборів  до міської ради мало б все очиститись, але ні. Виявилось, що Психотроп так захопився своєю роллю “Бога”, що зупинитись і не зміг. Помиї так і продовжувались литись на людей, які мають стійку позицію у захисті прав тернополян та не дають дерибанити Тернопіль.

Довший час Психотропу все сходило рук. Але на цій сесії так званий громадський діяч Олексій Станько, якого давно підозрюють у співпраці з мером  через його політтехнолога Юрія Фартушняка,  зробив сенсаційне зізнання. У  присутності депутатів та журналістів чоловік зізнався в авторстві неправдивого відео-ролика про діяльність депутата міської ради Ігоря Турського.

Через це депутат Назар Зелінка запропонував звернутись до начальника нацполіції з дорученням розслідувати факт поширення завідома неправдивої інформації про депутата Турського, що є порушенням закону «Про статут депутатів місцевих рад». Ініціативу Зелінки депутати підтримали практично одноголосно.

Надіємось, що Олексій Станько не буде мовчати і все розповість про свого замовника….

 

 

-1 thoughts on “Через Олексія Станька у Юрія Фартушняка можуть бути проблеми?

Коментарі вимкнені.