Під чиїм керівництвом у Тернополі поширюють бруд та чорнуху розповів Петро Ландяк

Вибори закінчились. Однак кампанія продовжується! Кампанія брехні, інсинуацій, перекручень!!!
Найбруднішими за всю новітню Незалежність Украіни були останні вибори до Тернопільської міської ради. Я думав, що після виборів люди , які творили бруд , займуться чимось іншим, чимось корисним.
Однак в нашому місті таки є запеклі послідовники Геббельса, які користуються його теорією : “Щоб у брехню повірили – вона має бути жахливою”. Виходячи з вчення нациста представники одного із штабів поширювали брехню та інсинуації на ті політичні сили та іх лідерів , які були не своіми та створювали небезпеку діючій владі.
Однак ніхто не передбачав, що ця брудна робота буде продовжена після виборів, адже бажаний результат був досягнутий. Теорія Геббельса дала в Тернополі свій результат. Виходячи з цього , доречним і актуальним є висловлювання нашого славетного сучасника Славка Вакарчука: ” Я не хочу , щоб більшість людей думали одинаково. Я за те, щоб більшість людей ДУМАЛИ”.
Після виборів штаб продовжив свою ” роботу”. Можливо ввійшли в кураж. Може спрацював закон інерції? А може люди більше нічого не вміють? Чи це вже іхня хвороба???
В листопаді минулого року я виграв судовий позов до газети “Нова Тернопільська”, стосовно брехливих публікацій в час виборчої кампанії стосовно мене, де їх замовником, я не сумніваюсь , був той самий штаб.
Також ще під час виборів працювали групи бабусь , які роз’їжджали в автобусах і тролейбусах та без елементарної совісті (видно життя їх мало чому навчило) очорнювали різних кандидатів, котрі мали значний рейтинг та шанс вплинути на хід і результати виборів.
” Чорнуха” цим штабом продовжується і після виборів. Не перестають обливати брудом партію Самопоміч. Деколи підливають брудом і нас, Громадянську позицію. Я старався не звертати увагу.
У четвер під час прямого ефіру на каналі ТВ 4 один учасник кілерської команди цього самого штабу( так я вважаю) задав Анатолію Степановичу Гриценку питання стосовно вартості мого автомобіля , перевищивши його у декілька разів. Зазначаю – автомобіль є власністю моєі фірми і не зареєстрований за мною! А придбала його фірма за рахунок своїх прибутків, перед тим сплативши податки, адже фінансування придбання основних засобів організаціями відбувається виключно за рахунок власних коштів ( це для ЮФ і команди чорнопіарників) .
Софія Іванівна, зі Східного масиву, мала завдання, передзвонивши у студію каналу ТВ 4 , також вилити на мене порцію бруду. Не вдалося їй . Я передзвонив жінці після ефіру. Вона різко змінила риторику і будучи не готовою до несподіваноі розмови зі мною сказала, що хоче прийти до мене на прийом. Я пообіцяв ії прийняти. Хоча я не вірю , що вона цього хоче. Однак я їі чекаю.
Для чого хлопці і дівчата під керівництвом ЮФ творять цей бруд. Невже молоді люди до виходу на пенсію будуть вовтузитись в тому болоті , який самі створюють?
Чи не краще зайнятись чимось корисним? Чи отримують вони від цієї “творчості” задоволення? Якщо так – то стає дуже сумно!!!

Депутат тернопільської міської ради Петро Ландяк

Коментарі вимкнені.