Другий стрибок у «гречку» тернопільського нардепа

Отримавши гарбуза від Арсенія Петровича Яценюка, тернопільський нардеп не втратив віру у свою привабливість, але вирішив трішки поміняти напрямок своїх домагань. В прямому ефірі одного з телеканалів він запросив одразу трьох народних депутаток з «Самопомочі» відвідати його номер у готелі, пообіцявши, що буде приємно і корисно. А поміж оцих приємно і корисно вони зможуть оговорити тему зниклих підписів за відставку все того ж незайманого нардепа.
Жіночки образилися і спробували влаштувати скандал. Але не дуже вийшло. Бо справжній скандал – це коли у Президента знаходять не вказані у декларації рахунки в офшорах. А звинувачувати у сексизмі чортківського Казанову – це так собі, побутова сварка.
Тим більше, що у цій виставі, як це часто буває, все найцікавіше відбувалося за кулісами.
Вірні принципам своєї партії: «Візьми і зроби», депутатки таки прийняли запрошення чоловіка. Але не було ні приємно, ні цікаво. І тут вони образилися не на жарт.
Тому що одна справа вішати локшину на вуха виборцям, обіцяючи їм покращення вже сьогодні, а зовсім інша обманювати своїх колег по депутатському корпусу. Які і самі не один пуд солі на смак спробували, замилюючи очі електорату нездійсненими обіцянками.
Тепер жіночки вимагають, щоб Дон Жуан з Нагірянки пропустив 5 пленарних засідань. А він не дуже цим перейнявся. Адже у вільний від роботи час буде змога подумати над ким би то ще випробувати свою чоловічу невідпорність.
Андрій БЕРЕЗОВЧУК

Коментарі вимкнені.