Фірма заступника Сергія Надала безпідставно з міського бюджету вимила більше півмільйона грн.?

 

stemkovskyj-1За 9,5 місяців безпідставно з міського бюджету вимито 619 579,44 грн. Про це “Погляду” розповідає активістка Олена Степанова. За її словами, кошти, які йдуть на рекультивацію Малашівського сміттєзвалища та прибирання Тернополя дуже завищені. А всім цим займається фірма, до якої дотичний заступник міського голови Владислав Стемковський – ТОВ «ТЕРКОМУНАЛСЕРВІС», – каже активістка.

Розберемось із рекультивацією, враховуючи те, що міська влада запевняє нас, що так звана рекультивація проводиться згідно проекту.
Між Управлінням житлово-комунального господарства та ТОВ «ТЕРКОМУНАЛСЕРВІС» укладено договір на виконання робіт із «Рекультивації Малашовецького сміттєзвалища» . За період з 11.03.2015 року по 31.12.2015 року виконано робіт на суму 914797,46 грн. Однак, 289333,17 грн ТОВ «ТЕРКОМУНАЛСЕРВІС» отримало безпідставно, оскільки завищило вартість робіт. Проектно-кошторисною документацією по вищевказаних роботах передбачено ущільнення ґрунту причіпними кулачковими катками масою 8 т за перший прохід по одному сліду при товщині шару 10 см та ущільнення ґрунту причіпними кулачковими катками масою 8 т за кожний наступний прохід по одному сліду (чотири проходи) при товщині шару 10 см. По факту ж проведено роботи з ущільнення ґрунту бульдозерами потужністю 132 кВт за 7 проходів, без причіпних кулачкових котків масою 8 тонн. Невже наш бюджет такий безрозмірний, щоб розкидатись сотнями тисяч гривень?
Ще одне цікаве ТОВ «Територіальний Комунальний Сервіс». Фірмочка, по відмиванню коштів, бо інакше я це підприємство назвати не можу, зареєстрована 16 листопада 2015 року. Засновники все ті ж що і у ТОВ «ТЕРКОМУНАЛСЕРВІС». І вже 26 листопада 2015 року між ТОВ «Територіальний Комунальний Сервіс» і УЖКГ укладено договір на виконання робіт із «Рекультивації порушених земель внаслідок несанкціонованого складування відходів на вул. Подільській в м. Тернопіль» на суму 776500,00. Термін дії договору до 31.12.2015 р. Оскільки вказані оборудки безперечно свідчили про те, що тут є розкрадання бюджетних коштів ГО «УНСО» звернулось до правоохоронних органів із відповідною заявою про перевірку використання бюджетних коштів. Відомості викладені в заяві були внесені до ЄДРДР. Проводились слідчі дії. Але потім чомусь все затихло. Боюсь, щоб цю справу не «поховали». Але повернемось до використання коштів. ТОВ «Територіальний Комунальний Сервіс» власної техніки не має, а тому при виконанні робіт із рекультивації порушених земель внаслідок несанкціонованого складування відходів на вул. Подільській в м. Тернополі використовувалася орендована техніка! Цікавим є також те, що договора на оренду техніки заключались в день реєстрації фірмочки, а саме 16 листопада 2015 року.  Ще один договір укладався із ТОВ «ЛуцькТерКомСервіс» 17.11.2015 року. Термін дії договору 31.12.2015 року. Яке ж керівництво ТОВ «Територіальний Комунальний Сервіс» передбачливе. Уявляєте вже на другий день після реєстрації фірмочки знали про те, що техніка їм потрібна буде саме до закінчення договору на рекультивацію, який ще навіть не був заключний. Але це ще квіточки. В загальному по рекультивації ТОВ «Територіальний Комунальний Сервіс» порушених земель внаслідок несанкціонованого складування відходів на вул. Подільській в м. Тернополі завищено вартість робіт на суму 330246,27 грн.
От так лише за період з 11.03.2015 по 31.12.2015 року (тоб то за 9,5 місяців) лише по двох договорах безпідставно з міського бюджету вимито 619579,44 грн.

-1 thoughts on “Фірма заступника Сергія Надала безпідставно з міського бюджету вимила більше півмільйона грн.?

Коментарі вимкнені.