Головному радикалові далеко до футболіста «Барселони»

Днями Олег Ляшко провів антикорупційний рейд стоянкою харківської прокуратури, намагаючись з’ясувати як прокурорським вдається купувати дорогі автівки, отримуючи не таку вже й велику зарплатню. У цій ситуації головний радикал країни проявив себе не лише як послідовний борець з корупцією, а ще й як неймовірно скромна людина. Адже днями самого Ляшка помітили за кермом джипа «Cadillac Escalade», вартістю майже 9 мільйонів гривень. Схожа машина є і у Папи римського, але у понтифікат вона на 400 тисяч дешевша.
Броньоване ВІП-авто Ляшка витримує обстріл з автомата Калашникова, салон обтягнутий шкірою двох кольорів, є плазмовий телевізор, міні-бар і кондиціонер. Як то кажуть «повний фарш». В Україні таку дорогу машину дозволив собі придбати ще тільки олігарх Коломийський.
Але любителеві помахати на дозвіллі вилами ще є чого прагнути. Нападник каталонської «Барселони» також нещодавно виклав за автівку 32 мільйони євро. Але тут є маленький нюанс – зарплатня аргентинського футболіста складає 36 мільйонів євро на рік і ще майже 30 він отримує від реклами. Так що Ліонель без проблем може дозволити собі таку дорогу іграшку. І тут виникає цілком логічне запитання – скільки років Ляшко економив, відмовляючи собі у найнеобхіднішому, щоб зібрати гроші на таке авто? Чи, можливо, у нього також є інші статті доходів, крім тих, що вказані у відомості про зарплату. Наприклад, кожне «правильне» голосування також має свою ціну? Якщо так, то радикальному лідерові навряд чи варто кричати «тримай злодія». Тут краще пересвідчитися – чи на самому шапка не горить.
Андрій БЕРЕЗОВЧУК

Коментарі вимкнені.