Іван Сороколіт розповів, хто з Ігорем Василівим перевірятиме тернопільську поліцію

У Тернопільській області триває реформа поліції. Зараз розпочалась активна фаза – переатестація усього особового складу (від рядових до вищого керівництва).
Кілька місяців тому прийняв рішення спробувати подати свою кандидатуру до складу в атестаційні комісії.
Минулого тижня представники з Києва проводили співбесіди з кандидатами в атестаційні комісії від громадськості. Наскільки мені відомо, то всього було біля двох сотень претендентів. Відібрати мали біля двадцяти.
Нещодавно  мені зателефонували, що я пройшов співбесіду.
Співбесіди були досить цікавими і непростими. Питання задавались найрізноманітніші: від “чого прийшов? що взагалі в житті зробив?” і до “чи віриш що поліція має шанс змінитись і якщо так, то коли і що саме треба для цього зробити?”.
Також до атестаційних комісій, за моєю інформацією увійшли: Ігор Василів, Любов Вовк, Іван Ковалик, Назар Зелінка.

Інформацію (хорошу і нехорошу) можна подавати як безспосередньо членам атестаційних комісій, так і через гугл-форму.

Знаю, що атестаційні комісії мають повноваження навіть відправляти атестантів на поліграф (“детектор брехні”).

П.С. Виявилось, що я увійшов у комісію з переатестації вищого керівного складу поліції області (заступники начальника обласної поліції, керівники структурних підрозділів/відділів обласного управління, начальники районних управлінь поліції – усього біля 30-ти поліцейських начальників).
Окрім мене, у комісію з переатестації поліцейських першої категорії, увійшли: Любов Вовк, Ігор Василів, Назар Зелінка, Володимир Малишевський, Зеновій Гладчук.

Переатестація відбуватиметься цього четверга (9 червня).
Якщо у когось є інформація про вищих посадовців поліції, яку на вашу думку варто знати членам атестаційних комісій, будь ласка оперативно її надавайте будь-кому з вище перерахованих членів комісії у будь-який зручний для вас спосіб.

 Депутат міської ради Іван Сороколіт

Коментарі вимкнені.