Мітинг на захист Павличенків у Тернополі – для послаблення міліції

Сьогодні у Тернополі проводили мітинг на підтримку сім’ї Павличенків біля приміщення УМВСУ. Мітингували не політичні партії, не відомі люди, не громадські активісти вашого мікрорайону, вулиці, чи будинку. Присутні сірі особистості в масках. А міліція має їх охороняти?

Нам говорять: ми ідемо до Європи. Але ніхто не задумується над тим, що виробляють фанати  Європейського Союзу після матчів за кордоном – горять машини, б’ють вітрини, гинуть люди. І ні французька, ні німецька поліція не може з цим нічого вдіяти…

В нас, як би там не було, міліція таки підтримує порядок на стадіонах. Згодіться, що це правда.

Виникає питання: чому в звичайний робочий день нікому невідомі люди пікетують міліцію? Зверніть увагу – не приміщення суду, в якому засудили батька та сина, а міліцію, що ловить грабіжників, насильників та інший «непотріб».

Фанати скандують гасла в захист сім’ї Павличенків. Це популярно, як кажуть – модно…

А в цей же час керівництво УМВС міста вимушене зняти з охорони громадського порядку Тернополя декілька десятків міліціонерів. І останні, замість того, щоб виїхати на виклик, вимушені охороняти приміщення міліції від декількох десятків бритоголових, бездумних дармоїдів.

Саме так. Тому що, якщо б наші пікетувальники мали хоч трішки сірої речовини в головах, то пішли б на роботу, зібралися б увечері, або у вихідний день і провели цю ж акцію, але вже під прміщенням суду.

А так ними керують… Послаблюють міліцію і обливають брудом тих, хто за викликом телефону «102» приїжджає і забирає п’яних, дебоширів, розшукують розбійників і втихомирюють під час тих же футбольних матчів розігрітих дурістю та алкоголем бездумних фанатів…

Якщо я неправий, прошу в коментарях розмістити свою думку…

                                                                                      Фанат тернопільської „Ниви” Петро

Коментарі вимкнені.