На чиїй стороні Президент…

Чергове припинення вогню на Донбасі, ініційоване президентом, вкотре показало свою безглуздість. Складається враження, що Порошенко так перевіряє, чи вірні йому наші воїни і чи готові померти “тихо”, без жодної кулі у відповідь ворогу. Але якою ціною…Уявіть, ви на передовій, вас атакують, а ви не можете захиститись, не можете врятувати ні своє життя, ні життя друга. Мовчки, без опору, приймаєте смерть…Це страшно.

За період “тиші” бойовики 14 разів порушили цей так званий режим. Районами, де фіксували обстріли позицій українських військ, залишаються Луганський, Донецький та Дебальцевський плацдарми.

Я розумію, що серед постраждалих могли бути і наші тернополяни. Крім цього, на Сході страждають і пересічні люди, яких захистити нікому.

Вести переговори чи ж бо надіятись на толерантність збоку терористів, те саме, що чекати добра з “троянського коня”. На перший погляд безпечний подарунок, вночі перетворюється на машину смерті, яка безжально вбиває.

Одна річ, коли ми перші вступаємо в бійку, інша, коли ми можемо себе захистити. Я ж не хочу, аби українці, тим паче тернополяни, гинули через непродуману політику президента. Зараз ми не маємо права помилятись, бо ціна кожної помилки дорівнює чиємусь життю.

Не воїни АТО мають проявляти свою вірність Порошенку, а він, очоливши країну, має робити усе, аби в Україні перестала литись кров не терористів, а наших військових. Наразі ж, для мене особисто не зрозуміло, на чиїй стороні президент…

Ігор Турський

-1 thoughts on “На чиїй стороні Президент…

  • 13:11 | 10.12.2014 о 13:11
    Permalink

    А что тернаполяне делали в АТО? Луганские и донецкие ПОКА в Тернополе не воюют – хотя могут. И наверное скоро будут воевать. Не понимаю как один регион Украины чтобы он не делал, какие нарушения ЗАКОНОВ не совершал – всегда будет прав. Кто дал ему такие права? Вы приходите в чужую семью и с порога заявляете – спите не с теми, работаете не так, хотя волждочку за столом принимать не брезгуете.

Коментарі вимкнені.