Пане Хоптян, де наші гроші?

Андрій Копачівський, заступник голови Молодіжної профспілки України

В Україні далі продовжується вистава під назвою  «Україна – для людей!».  У головній ролі – уряд Азарова. Головним режисером цього театру виступає Віктор Янукович.

За даними які оголошує Микола Азаров, його команда показує чудові результати. Українці, за його словами, почали жити краще та відчувати себе захищеними. Ріст ВВП у 2011 р. склав 5% , а Податкова служба у минулому році перевиконала план зборів коштів до загального фонду держбюджету на 2,7%.   Логічно, що грошей у країни стало більше.

Але виплати припинили чорнобильцям, афганцям та іншим соціально незахищеним верствам населення. Після цього почалися масові акції протесту.

Хоча потрібно зауважити? що по Україні виплати припинили з жовтня минулого року. Тернопільщина стала виключенням. Гроші у громадян нашого краю, забрали ще у серпні ! Куди поділися кошти, думаю ватро було спитати у шановного губернатора Хоптяна. Він керівник області, тому має бути компетентний  у цьому питанні.

Українці масово вигравали суди, та по закону мали б отримати затримані гроші.

Але ми живемо у «країні чудес». Судова система та виконавча служба бездієві.

Нещодавно у органах місцевої влади з’явились тези. Які роз’яснюють роботу з громадянами, які відстоюють свої законні права гарантовані Конституцією України.

Такого цирку ще не було ! Людей які ризикували своїм життям, ліквідовували та постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, залишають без будь -якої допомоги держави. Ставляться як до скоту!

Ще раз переконуюсь у атиукраїнській політиці Азарова і Ко. Хоча подякувати йому потрібно. Він об’єднав українців у боротьбі проти влади !

 

Коментарі вимкнені.