Парад секс-меншин пройде у Тернополі

Парад ЛГБТ спільноти у Львові розігнали радикали. Не Ляшка – ті б з задоволенням прийняли у ньому участь, а крайні праві. Європейці, які постійно висловлюють стурбованість подіями на Сході України, тепер по-справжньому захвилювалося. Так вже у них прийнято. Вони не звертають уваги на сексуальні домагання до їхніх жінок іммігрантами, але не можуть закрити очі, коли ображають когось з не таких.
І вже ведуть мову про втрату Україною шансу отримати безвізовий режим. Рятувати ситуацію взявся тернопільський війт Сергій Віталійович Надал. Дуже вже він зацікавлений у тому режимові, бо хочеться йому відвідувати свій іспанський маєточок так само вільно, як і рідні Байківці.
Надал готовий провести у Тернополі хоч парад, хоч маніфестацію, хоч факельну ходу. Зараз обирають маршрут, по якому пройдуть представники секс-меншин. Планувалося спочатку, що ходити вони будуть в районі вулиці Протасевича, але існує загроза, що там їм дістанеться навіть більше, ніж від праворадикалів у Львові. Тому швидше за все парад проведуть на вулиці Брюкнера, яка є найкоротшою у місті і то у нічний час, щоб зайвий раз не дратувати тернополян. Для цього на цій вулиці вже активно вкладають бруківку голубого і рожевого кольору.
Проте не лише безвізовим режимом переймається Сергій Віталійович. Подейкують, що львівська провокація спрямована проти тамтешнього війта Андрія Садового, який відмовився очолити уряд. А Надал сподівається, що за належний прийом секс-меншин у Тернополі йому запропонують якщо не посаду прем’єр-міністра, то хоча б віце-прем’єра.
З першим квітня, дорогі тернополяни  😎

Коментарі вимкнені.