Після поцілунків очільників Тернопілля, Підгрушна отримала “двійняток” (відео)

1 квітня, у найвеселіший для школярів день, очільник області Олег Сиротюк провів зустріч із заступницею Міністра молоді та спорту Оленою Підгрушною. Доповнював дует свіжопризначених посадовців голова обласної ради Василь Хомінець. А глядачами та доповідачами виступив чи не увесь спортивний актив краю – зала була заповнена вщент.

Біля ліфта, ще на першому поверсі приміщення, працівники ТОДА перепитували один в одного:

– А шо то на п’ятому так багато люду зібралося?

– Може будуть шось приймати?

– Та не знаю, піду зараз гляну…

На зустрічі виступали, як керівники різноманітних федерацій чи спортивних шкіл області, так і спортсмени, чемпіони. Вирішували спірні питання, диктували очільнику та заступнику Міністра цифри, які потрібні для реконструкції, будівництва чи утримання тих чи інших спортивних конструкцій, баз, тощо.

По завершенню Олег Сиротюк та Василь Хомінець привітали Олену Михайлівну, подякували за все, що вона робить (чи то пак – зробить) для області. Подарували по букету троянд. Сиротюк – білі, а Хомінець – рожеві.

Так вийшло, що чоловіки вклали квіти Підгрушній в обидві руки, тому вона тримала їх, як немовляток-близняток до знимки, при виписці з пологового.

Не секрет, що чимала кількість українців з нетерпінням очікують, коли ж схожу знимку щасливої Олени Михайлівни, але уже не з квітковими “близнюками”, а з усміхненим немовлятком, можна буде побачити у всіх новинах та соцмережах світу.

 

Блог: ЛюПка Вовк

Коментарі вимкнені.