Презервативи не від Рустама, а від СНІДУ!

Олена Беднарська громадський діяч

Мова піде про презервативи про ті, які декілька тернопільстких видань ставлять під сумнів, та проводять опитування чи потрібні вони тернополянам.
Вам буде дивно почути від дівчини ствердне так, але якщо мова йде про День боротьби зі СНІДом і популяризацію саме цього засобу контрацепції, тоді це природно. Правильно, є проблема того, що СНІД розповсюджується далеко не повітряно-крапельним шляхом, і дійсно гострим є питання безладного статевого життя, і розпусти, проте є інше гостре питання зростання в геометричній прогресії хворих на ВІЛ/СНІД саме в Україні. За темпами розвитку цього недугу ми, нажаль, лідери. І те, що ставиться питання про те, що презервативами проблему не вирішиш, чи це не зупинить СНІД на мою думку, байка, адже в нас немає елементарної статевої культури, наші підлітки і молоді люди встидаються купити презерватив або не маючи коштів нехтують цим, бо в певний період їхнього життя їм просто не пояснили, що це їхня безпека, і повага до партнера.
І не важливо, презервативи від Рустама чи від Івана, головне виховати і розказати, що це є мінімальним захистом коли не користуєшся засобом контрацепції «спи один» 😉 І навіть якщо з сотень тисяч розданих в цей день презервативів хоча один вбереже від страшної хвороби, то це результат, адже людське здоров’я та життя безцінні.

-1 thoughts on “Презервативи не від Рустама, а від СНІДУ!

  • 14:11 | 30.11.2011 о 14:11
    Permalink

    відколи це Беднарська Олена – громадський діяч??????????ніколи не чув про таку…
    що вона ще зробила (крім недолугої продажної статейки, яка відгонить Партією Регіонів, на яку вона працює) корисного (безкорисливого) для громади міста??????????

Коментарі вимкнені.