Сергій Надал залишив Тернопіль

Уже другий тиждень Тернопіль без керманича. Увесь цей час міський голова Сергій Надал перебуває у відпустці.

Кажуть, ніби міський голова ніжиться на сонечку в Іспанії і повернеться у місто тільки наступного тижня.

А за його відсутності головний в місті – секретер міської ради Віктор Шумада. Він і роботу координує, і нового головного прокурора області зустрів. До речі, з появою останнього у мерії зросла напруга, адже невідомо, на скільки лояльним він буде до місцевої влади.

Поки всі губляться в здогадках, прес-служба міської ради всіляко створює видимість присутності свого шефа на робочому місці.

Так нещодавно на офіційному сайті мерії з’явилась інформація про реконструкцію бульвару Петлюри. Хід робіт коментує не хто інший, як міський голова Надал. Більше того, у повідомленні зазначено, що він особисто побував на об’єкті і навіть для правдоподібності опубліковано фото, на якому він стурбовано оглядає бульвар.

Чому мерія так ретельно приховує відсутність вищого міського керівництва? Невже Надал не оформив відпустку офіційно? А можливо, просто хоче уникнути зайвих питань про його літній відпочинок…

Репортер

 

-1 thoughts on “Сергій Надал залишив Тернопіль

  • 18:20 | 26.07.2016 о 18:20
    Permalink

    Повна бздура! Мер міста Сергій Надал, як і всі інші люди має право на відпочинок. Тим паче , що робота у нього, що не говоріть, не проста. Дуже вже тенденційно пише “репортер”. Кимось заангажований, це очевидно. А на простачків діє , все розраховано.

Коментарі вимкнені.