Аерофотознімання від «ЗЕНІТ ЕКСПЕРТ» – недорогий та практичний метод моніторингу

unnamed-5

unnamed-8 Головна запорука успіху в бізнесі – здатність йти в ногу з часом, вміння швидко реагувати на довколишні зміни і вчасно впроваджувати якісно нові розробки в процес роботи. Постійний моніторинг та облік наявних ресурсів є невід’ємним елементом правильної бізнесової стратегії, забезпечує ефективну діяльність державних органів і органів місцевого самоврядування. Однак провадження цього процесу традиційними методами (проведенням обмірів від точки до точки за допомогою спеціального обладнання, наприклад, тахеометра або GPS, або за допомогою літака чи супутника) вимагає залучення великої кількості людей, затрати дорогоцінного часу і значних економічних ресурсів.

unnamed-7

Спосіб зробити все значно швидше, якісніше і, щонайголовніше – дешевше, є: сучасні технології приходять на виручку, стаючи незамінним помічником в реалізації поставлених задач.

Землевпорядна організація ТОВ «ЗЕНІТ ЕКСПЕРТ» пропонує послугу аерофотознімання безпілотним літальним апаратом – фотографування земної поверхні з повітря для її дистанційного вивчення. Отримані матеріали використовують в земле- та лісовпорядних роботах, для моніторингу стану доріг, водойм, лісових насаджень, контролю за екологічною ситуацією, при географічних та гідрографічних дослідженнях, розробці родовищ корисних копалин, при будівництві, підготовці генерального плану забудови населених пунктів та ін. Даний вид моніторингу є надзвичайно точним і дає комплексне уявлення про об’єкт дослідження.

У сільському господарстві використання безпілотного літального апарату (БПЛА) є доцільним при:

  1. інвентаризації земельних угідь;
  2. виготовленні топографічних карт та планів;
  3. моніторингу якості та об’ємів проведених сільськогосподарських робіт;
  4. веденні спостереження за станом посівів та ін.

 Безпілотник робить знімки такого масштабу:

 – 1:500 – для міської місцевості;

– 1:2000 – для сільської місцевості, де менша щільність забудови;

– 1:5000-1:10000 – для полів та посівів.

unnamed-9

Переваги використання аерофотознімання БПЛА перед іншими методами провадження моніторингу:

 економічність – вильоти безпілотних літальних апаратів дешевші в десятки разів порівняно із традиційними польотами літаків, гелікоптерів та використанням даних супутника;

  • можна проводити з меншої висоти, аніж інші методи зйомки;
  • мобільність – для використання безпілотника не потрібен злітний майданчик, дороговартісне транспортування та дозволи на політ;
  • швидкість – переважно всі роботи від виїзду на місце зйомки до отримання перших результатів займають кілька годин;
  • безпечність – на безпілотні літальні апарати встановлюють малопотужні і безшумні двигуни, їхні польоти не мають негативних наслідків для екології.

Яким є безпосередній перебіг процесу аерофотознімання?

Зв’яжіться з нами, якщо у Вас виникла потреба в аерофотозніманні місцевості. Ми допоможемо Вам здійснити необхідний моніторинг швидко і якісно, від Вас вимагається мінімум зусиль: поставити перед нами задачу, необхідну для виконання. Вартість замовлення буде залежати від розміру території і обсягу роботи. Після етапу підготовчих робіт наші спеціалісти виїжджають на місце зйомки. Всі поточні дані, зібрані в процесі роботи безпілотника, передаються на пульт управління. Практично миттєво отримана інформація оцифровується і Вам надаються готові знімки або записуючий пристрій з матеріалами зйомки. Замовляючи послугу аерофотознімання з метою моніторингу, Ви практично відразу можете переглянути матеріали і отримати відповіді на свої запитання. У випадку, якщо Вам необхідне подальше створення генерального плану чи плану лісових масивів, водних магістралей, доріг, одержані матеріали оперативно передаються на опрацювання відповідним спеціалістам, які негайно приступають до реалізації поставленого завдання.

Результати аерофотознімання можуть знадобитися Вам в майбутньому для інших робіт, пов’язаних із землеустроєм. При потребі наші сертифіковані геодезисти та інженери-землевпорядники підготують кадастрові та топографічні плани, карти і всю необхідну супутню документацію.

Також ми пропонуємо такі послуги:

  1. землевпорядні;
  2. топографо-геодезичні;
  3. консалтингові – консультації в сфері земельних відносин.

Максимальна ефективність в реалізації задуманого – основне правило втілення в життя успішної бізнес-стратегії. Ми завжди радо готові допомогти Вам працювати ще краще!

ТОВ «ЗЕНІТ ЕКСПЕРТ» знаходиться за адресою: вул. С. Крушельницької, буд. 1.

Тел. (098) 777-83-44, (066) 777-83-44.

Наш сайт: http://zenith.expert.

Коментарі вимкнені.