Може, не варто зараз ставити пам’ятники, відкривати алеї, коли на цілу область немає апарату для гемодіалізу дітей, – волонтер

Може я я дурна, може я чогось не розумію, але поясніть мені, може не варто зараз ставити памятники, відкривати алеї, коли на цілу область у нас нема апарату для гемодіалізу дітей?..
Може ну його, ті алеї, своїх героїв вшанувати встигнемо. Давайте рятувати живих.
Тані Юрчик погано. Десь у Мінській клініці, у реанімації, лежить дівчинка-українка. Їй погано. Мама – на коридорі плаче і молиться. І я тут, у Тернополі, не знаходжу собі місця.
Недосконалість законодавства, відсутність апарату в області для гемодіалізу, просто бідність… що ще виною тому, що вона зараз десь у Мінській клініці і скоро знову повернеться до Київського охматдиту, бо в області нема свого апарату?
Я дуже вас прошу, давайте відкладемо алеї, дерева, бруківку і все інше, а купимо нарешті той єдиний апарат для гемодіалізу? Впевнена, можна і без пільг якогось обійтись.
Я не подужаю його купити сама.Я вже сто разів пошкодувала, що не міліонерка. 🙁
Сергій Віталійович, Степан Степанович, Леонід Бицюра, Володимир Богайчук, Олег Нитка, Андрій Шкула, Назар Зелінка, почуйте мене.
Не кажіть, що то не ваша компетенція. Ми всі з вами – українці. Ми всі – громадяни. Ми всі живемо в один час і в одному місті.
Будь ласка.

Лілія Мусіхіна

Коментарі вимкнені.