Сергій Надал може копати, а може і не копати

Останніми днями Сергій Надал, якщо хто не в курсі – міський голова файного міста Тернопіль, лопату у руках тримав частіше, ніж кермо міської влади.

Ще кілька тижнів тому він, хто б сьогодні у це повірив, садив дерева. Власноруч. Щоправда, там під лопатою плуталися якісь волонтери і громадські активісти – перекривали доступ до фото і відеокамер. Але Сергій Віталійович на такі незручності і дрібниці уваги не звертав – він садив дерева.

Садив натхненно. Садив з посмішкою.

З кожною кинутою грудкою землі у Сергія Віталійовича зеленіло в очах. Але не від натуги. Він бачив, як Тернопіль миттєво повертає собі звання найзеленішого міста в Україні. Хоча чого розмінюватися на дрібниці – у світі. Та ні, навіть не так – у Всесвіті.

Адже кожна катальпа, яку власноруч висадив Сергій Віталійович, компенсувала собою гектар знищених під його керівництвом зелених насаджень.

І так Тернопіль ставав все зеленішим і зеленішим аж поки не випав сніг. Як співається у пісні – «білий сніг на зеленому листі».

Сергій Віталійович і тут не розгубився – поміняв лопату на шуфлю і взявся власноруч відкидати сніг.

Щоправда, фото цієї знаменної подій вийшло трішки розмитим – довелося поспішати, поки не повернувся двірник, який на мить десь відлучився.

Якби там не було, Сергій Віталійович довів тернополянам, що може. Якщо не лад у місті навести, то хоча б лопату у руках потримати.

Тернополяни зі свого боку тепер знають, що у разі потреби яму якусь викопати, купку піску з місця на місце перекинути чи ще щось, де фігурує лопата, можна звертатися за адресою м.Тернопіль, вул. Листопадова, 5. Стукати у двері, на яких висить табличка – Сергій Віталійович Надал, міський голова Тернополя.

Андрій БЕРЕЗОВЧУК

-1 thoughts on “Сергій Надал може копати, а може і не копати

  • 15:58 | 16.11.2016 о 15:58
    Permalink

    Пан Надал настільки втратив свій авторитет що піднятися буде дуже важко а так все гарно було! Висновок один якщо ти не тямиш у керівництві то не лізь туди Ганьба такому меру що замість того щоб організовувати розчистку міста від снігу заховася за лопату

Коментарі вимкнені.