Сергій Надал прирівняв ситуацію в Тернополі з терактом…

Ой! Наш файний мер С.В. бін Надал вчора звернувся в нічній тиші до городян і пояснив, що снігова лавина, котра накрила в неділю Файне місто – то природній теракт, спровокований вищими силами. Котрі не інакше, як хочуть вибити з-під нього владну табуретку.
Бо: соціологічна служба мерії провела експертну оцінку того снігу і виявила, що сніжинок в одній, окремо взятій кучугурі, більше, ніж лопат і тахніки в одному, окремо взятому ЖЕКу.
З чого випливає висновок, що з такою кількістю терористичних сніжинок, котрі за одну добу згуртувались на дорогах Файного у гімалайське плоскогір’я, льодові плато і кабанячі стежки, влада боротись неспроможна.
Бо: там, де не можуть пройти олені, котрі обрали цю владу, навіть, техніка безсила. Техніка – вона ж не виборча технологія – не в кожну діру влізе і не кожен бар’єр подолає.
Тому влада бере на себе зобов’язання дозволити електоральним оленям передріздвяний, святковий і безкоштовний проїзд у комунальному транспорті. По цих от самих плоскогір’ях і западинах. До того часу, поки влада не домовиться з терористичними сніжинками і ті не розтануть.
А кому не подобається – той може попросити допомоги, наприклад, у відомого спелеолога Бориса Гори, або самостійно пересуватись міськими печерами і тунелями.
Бо – раптом що : швидка, аварійка, авто МНС, поліція до вас добиратимуться довго. Дуже довго. А на допомогу сусідів – теж не дуже розраховуйте. Сусідам – пох…
В мене коло під’їзду ввечері замерзав хлоп. Ну, бухий – так. Але ж людина, ні? Так от скільки людей пройшло повз – не знаю. Діти почали його приводити до тями, викликати швидку, поліцію.
Хлоп реально був синій і від горілки, і від холоду. Вже й не тремтів. Добре, що дитьо моє – парамедик з досвідом Авдіївки. Бо швидка і поліція аргументували свій невиїзд тими ж терористичними сніжинками. І довгою дорогою з центру на БАМ. І, що проїхати – нереально.
“Зачухались” лише після того, як екстренні служби почала тероризувати я сама. Як? Просто : дзвоню і кажу:
– Я от та сама Дзвінка Торохтушко і мені страшно. Тут людина помирає, а я вперше фільмую такий епізод. Ага, кажу от останні 45 хвилин фільмую. Підкажіть: хлоп ще скільки часу може помирати, бо в мене батарея сідає в камері. Не знаєте? А як зробити, щоб він скорше помер, знаєте? А як на БАМ проїхати знаєте?
Через сім хвилин приїхали. Мабуть, у них, таки, є якийсь гід по кучугурах.
Чи прилад якийсь.
Бо той прилад, що влада Файного “забила” на людей може привести лише до травмпунктів.

NB В мене лише одне питання до мера. А чи влада подбала про безпеку пересування Файним містом в духовному плані? Тобто чи кучугури, замети, канави і тунелі вже освячені (бажано б екуменічно), чи містяни вкотре залишені мером напризволяще?

Дзвінка Торохтушко

-1 thoughts on “Сергій Надал прирівняв ситуацію в Тернополі з терактом…

  • 11:49 | 16.11.2016 о 11:49
    Permalink

    “Сергій Надал прирівняв ситуацію в Тернополі з терактом”…-який і сам влаштував.

Коментарі вимкнені.