Тарас Юрик: на дворі квітень, а в міської влади – новорічний настрій

Я вже неодноразову порушував тему благоустрою і зовнішнього вигляду нашого міста. Йшлося і про стан рекламних конструкцій типу “сіті-лайт” (які до речі і по сьогодні ніхто не спромігся прибрати) і про прибирання території поблизу обїзної дороги по вул.15 квітня.

Ці фотографії зроблені в самому серці Тернополя – на Театральному майдані.

Не знаю, чим займаються підрозділи міської ради та її відповідальні особи, але новорічні гірлянди досі висять на будинках та колонах театру. Відразу пригадався бородатий анекдот, як чоловік на вимогу жінки ніяк не міг викинути ялинку.

Дивує інше – такого роду безгосподарність кидається в очі набагато швидше, ніж будь-які запевнення про шалені інвестиції в економіку міста. А що краще формує імідж міста – хай кожен вирішує сам.

Тарас Юрик, депутат міської ради

-1 thoughts on “Тарас Юрик: на дворі квітень, а в міської влади – новорічний настрій

  • 22:54 | 4.04.2012 о 22:54
    Permalink

    Болєщук рулить. де йому до міста він у ВР прямує

  • 23:29 | 4.04.2012 о 23:29
    Permalink

    пі не мішки таскати, де ти був два місяці назад а де зараз? на кого ти працюєш депутат? зроби щось сам. якщо ти депутат то показуй місця відповідні, а не до чого довів твій. подивіться друзів він возить. гидко чесно і вже набридло. я думаю ти бачиш відгуки на свої статті. не вірю. і будівля медичного і паска скоро можна ввімкнути, красиво буде.

  • 10:50 | 8.04.2012 о 10:50
    Permalink

    Ти тріпло, яке косить під чесного депутата. Подивись на себе. Обсмарканий піджак, а на ньому вже нема місця без дирок від значків партій які ти поміняв! Критикан!
    Ти навчився ображати дівчат, але не навчився поважати людей!
    З брехнею світ пройдеш – але назад не повернеш. Згадай добру науку своїх предків.

Коментарі вимкнені.