Надал на два терміни стане головним оябуном, – пророцтва мудреців Месопотамії та Древнього Китаю

Прочитала туйка пророцтво. Про то, шо мерська кампанія сі скінчить в першому турі безсумнівною мерською перемогою діючого мера.
Скептики, звичайно, одразу почали з того пророцтва сі насміхати. Мовляв, шо там Лис та Круп`як ? То несерйозно. От, якби про то сі писав Мішелько Нострадамус – то була би правда чистої води. А так – то замовний матеріал команди Надала, аби збити з пантелику астрологічно віруючих громадян Файного.
Шо вам сказати? От я в то вірю. Вірю в тоті пророцтва, як в канонічні догми. Потому, шо вже давно помітила, шо, йно тіко на перших шпальтах ґазет появляється гороскоп, як в небі і на землі настає повний порядок. Зірки шикуються точно по сузір`ях, як новобранці на пляцу і одразу видно, шо Стрілець поцілив у Козерога, Водолій пильнує Рибок, А Діва переконала Овена, що Близнюки від нього.
І одразу стає спокійно за всіх земних Тельців, котрі то всьо читають і вивчають. Особливо за жіноцтво. Бо дожилися наші жінки до того, що тільки в гороскопах їм і удача привалить, і кохання підвернеться у виді якогось світського Лева, і подарунки посипляться, шо , хоч на Терезах їх зважуй.
І жінка одразу наводить порядок в календарі. Куди і діваюся сім п`ятниць на тижньови. Все норм. Жінка чекає свята.
Але то я про гороскопи. А от є ще пророцтва. Це така штука, коли людина не орієнтується в тому, що відбувається , але розказує наперед, шо буде. От Лис розказав, шо Надал буде мером. Бо він зробив Тернопіль, а все решта в його діяльності – дрібниці.
Люди обурюються. Мовляв : шо таке, як можна? Пояснюю : дорога редакція популярної ґазети допустилась опечатки.
Інсайдерським шляхом мені вдалось добути авторський текст, котрий виглядає тако : ” С.В. Надал буде знову мером ще в першому турі. Бо він “зробив” Тернопіль. А все решта в його діяльності – дрібниці.”Ніби нічо – просто лапки пропустили, а суть втратилась.
А, взагалі, скажу вам : про те, що Надал буде мером Тернополя пророкували ще древнім клинописом на шумерських табличках. Про це писали мудреці Месопотамії, Древнього Китаю і, навіть, бухгалтери японських якудза . Останні так і зазначали, що Надал стане на два терміни головним оябуном(градоначальником по-їхньому), а третій, якщо не встигне втекти, відбуватиме в іншому місці.
Також пророкували возвишення Бін Надала мудреці Давнього Сходу і, кажуть, навіть в Атлантиді були такі письмена, но вони всі пішли за водою.
А от єгипетські папіруси збереглися. І, навіть, мерський трон, котрий помилково чорні археологи ХІХ ст. відвезли до Лондона, а не до Тернополя. Адже на троні чітко написано “Тута Хам Он”…
Будьмо уважні і все буде добре!

Дзвінка Торохтушко

Коментарі вимкнені.