Тернопільський мер Сергій Надал сплачує данину екс-заступникові?

Якщо хто не в курсі, то у файному місті Тернопіль діє відділ державної служби охорони. Обов’язків у нього не так вже і багато, як випливає з назви – просто охороняти. Як треба, то квартиру. Можуть навіть і державні установи. Кажуть, що є у них для цього все необхідне. Це не реклама, це просто констатація факту. А ось війт наш про це не відає. Саме тому і уклав договір про охорону міської ради з якимось приватним охоронним агентством.

І вже містом ширяться чутки. І ширяться швидше, ніж бруківка стелиться, що до охоронців цих, Сергієм Віталійовичем за наші з вами грошенята найнятими, має певне відношення добре відомий у певних колах Володимир Камінський. Так, так, саме той, якого затримували за отримання хабара, а потім зглянулися, враховуючи чистоту біографії та щиросердне розкаяння і відпустили.

А щоб друг Володимир часом не почав відчувати матеріальних труднощів оце і вирішив Сергій син Віталія йому трішки допомогти якоюсь копійчиною. Але тут виникає цілком закономірне запитання – за що все таки отримує наші з вами гроші Камінський? За охорону? Як компенсацію за втрату хлібного місця? Чи за мовчання?

Андрій БЕРЕЗОВЧУК

Коментарі вимкнені.