В хід пішла публічна брехня, – активіст РБТ заявив, що головний прокурор Тернопілля порушує права громадян

Про це говорить голова ГС “Рада бізнесу Тернопілля” Віталій Сороколіт.

  • Терпець у нас увірвався. Прокурор Перч В.О., якого два місяці назад призначив новий Генеральний прокурор України Луценко Ю.В. показав себе як особа, яка відверто порушує права громадян та покривати кругову поруку, якою просякла система прокуратури області.
    На громадський контроль за роботою прокуратури прокурор Перч В.О. відреагував агресією та спробами дискредитації активних громадян. В хід пішла публічна брехня.
    Сьогодні подав позов до прокуратури Тернопільської області за дії обласного прокурора Перч В.О.. Позов про захист честі, гідності та ділової репутації. Це перший позов, але далеко не останній.

Зауважимо, що  Генеральний прокурор України Юрій Луценко особисто був запросив представника «Ради бізнесу Тернопілля» до процесу очищення лав прокурорів. Генеральний прокурор добре знайомий зі справою Віталія Сороколіта, який у судах дев’ять років протистоїть податковому та прокурорському свавіллю, тому запевнив, що тернопільський підприємець спільно із головами обласної адміністрації та обласної ради, обов’язково повинен бути у громадській раді при прокуратурі.

Нагадаємо, тернопільський прокурор сьогодні неприємно вразив і депутата міської ради Андрія Шкулу. На питання депутата до пана Перча “коли прокуратура віддасть місту 35 сотих, отриманих в супереч земельному законодавству під житлову забудову неподалік літака” була почута відповідь на кшталт: «так там ж поряд вже ціле містечко виросло, то чого світ клином на прокуратурі зійшовся?» чи «законний механізм відмови від ділянки відсутній”

Коментарі вимкнені.