Начальником управління стратегічного розвитку міста призначено Михайла Окаринського

Міський голова Сергій Надал підписав розпорядження про призначення Окаринського Михайла Михайловича начальником управління стратегічного розвитку міста.

До новопризначення Михайло Окаринський працював доцентом кафедри гуманітарних дисциплін Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій та директором видавничого дому «Панорама».

Довідка.

Окаринський Михайло Михайлович народився у 1974 році в Тернополі.  Закінчив   Тернопільський державний педагогічний інститут (нині ― ТНПУ ім. В. Гнатюка). Працював вчителем фізики та  математики в середній школі, викладачем у Тернопільському національному педагогічному університеті, заступником директора “Тернопільської газети”, доцентом кафедри гуманітарних дисциплін Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій. Кандидат педагогічних наук. Займався підприємницькою діяльністю у сферах видавництва та поліграфії. Член ВО «Свобода». Разом із дружиною Інною виховують трьох дітей – Максима, Марту і Захара. В минулому – активіст “Пласту”, в кінці 90-х очолював Тернопільску станицю “Пласту”. Є ініціатором впровадження курсу “Історія Тернополя” у школах міста.

Коментарі вимкнені.