Регіоналам начхати на лемків

Проект «Про реорганізацію установи Тернопільської обласної ради «Монастириський обласний комунальний музей лемківської культури і побуту»», винесений на сьогоднішнє голосування,  не проголосували регіонали. Усі 13 представників фракції проігнорили дане рішення, що викликало шквал обурень у сесійній залі.

«Як відомо, ще на початку серпня, Валентин Хоптян фестивалив на «Дзвонах лемківщини», де звісно багато вітав та обіцяв,- у своїх найкращих традиціях. Втім, саме сьогодні стало зрозуміло, як насправді ставиться до культури загалом і до лемків зокрема «Партія регіонів». Виходить так, що провладна фракція пішла в опозицію до голови адміністрації, напевне в найближчий час Тернопільських регіоналів чекають зміни керівництва »,- коментує ситуацію депутат Тернопільської обласної ради від ВО «Свобода», Володимир Бобко.

Ірина Вихрущ


-1 thoughts on “Регіоналам начхати на лемків

  • 17:02 | 19.08.2011 о 17:02
    Permalink

    А ви чогось іншого чекали від Хоптяна??? він вже басєйнів набудував!!!голосуйте за нього і його жінку до Верховної Ради – і буде вам щастя!!!

  • 21:32 | 19.08.2011 о 21:32
    Permalink

    та на ХОЛЄРУ нам лемоту!?!?!? Краще свою культуру нам розвивати.Які вони єтнічні Українці якщо Українця НЕНАВИДЯТЬ як собаку!?!?!? ЗАГАРБНИКИ от хто вони!!!!!Пропихають “своїх” до влади навіть створюють партії….вони прототип МАСОНІВ тільки в менших розмірах…

    запорожець – не машина…

    лемко – не людина….

    ( Укр.народне прислів”я)

Коментарі вимкнені.