Тернополян кличуть на мітинг проти олігархів

Тернополян запрошують взяти участь в мітингу на завершення Всеукраїнської акції-автопробігу “Автомобільний марш протесту Україною”.  Дійство відбудеться 25 березня о 12:00 у Києві на Європейській площі біля Українського дому.

Учасники підприємницького “Майдану” та нові союзники, які до них долучилися – Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу, Конфедерація вільних профспілок України, Федерація профспілок працівників малого та середнього підприємництва України, Громадянський рух “Відсіч”, Асоціація українських банків, Спілка офіцерів України, Всеукраїнське об’єднання ветеранів, Асамблея правозахисних громадських організацій України протестують проти  свавілля влади. З цією метою в межах автопробігу дві автоколони вирушили на Київ 21 березня одночасно з Луганська і Львова, проводячи мітинги та інші заходи у містах по дорозі, – розповідають організатори.

Всеукраїнська акція-автопробіг “Автомобільний марш протесту Україною” проходить під гаслом “Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!” Учасники автопробігу вже провели мітинги у 12 містах (з них 6 – в обласних центрах). Найбільше людей – 4 тисячі – вийшло на площу в Хмельницькому. Це була відповідь на відкриття кримінальних справ проти чотирьох хмельниччан за участь у протесті проти Податкового кодексу. Іншою відповіддю хмельниччан на репресії стали принесені на мітинг звичайними громадянами прапори Єгипту.

Організатори кажуть, що перелякана влада вже намагається чинити перешкоди автопробігу. Дніпропетровський суд заборонив проходження автомобілів містом, але там все одно відбувся мітинг, й автопробіг переможно рухається далі – на Київ.

Знахабніле чиновництво в особі Азарова, Тігіпка, Бродського з полками посіпак та підспівувачів хоче перетворити українське підприємництво на масу потенційних безробітних та емігрантів, табачники й національні манкурти пнуться перетворити молодь у покірне безіменне та безлике попкорн-середовище, науковців – у засмиканих бюрократією маріонеток, самозвана “еліта” намагається перетворити громадян у біомасу без права голосу. Все це позбавляє Україну майбутнього, – кажуть організатори пробігу.

“Пенсійна реформа виглядає звичайним грабунком літніх людей та лобіюванням інтересів конкретних фінансових структур. Трудовий кодекс зробить найманого працівника покірним рабом, а житловий дозволить його викинути на вулицю будь-якому пройдисвіту.

Все, за що береться ця влада, перетворюється в інструмент визиску народу і збагачення шахрайської і злодійської верхівки.

Ми, підприємці, студенти, ветерани, шахтарі, робітники, вчителі та лікарі висловлюємо свій категоричний протест проти дій такої влади та не визнаємо її легітимність. Ми зазначаємо, що настав час обєднатися проти антинародного режиму. Якщо ми вирішуватимемо свої проблеми кожен окремо – нас розчавлять поодинці. Спочатку Податковим кодексом відберуть в нас право на вільну працю, потім Трудовим кодексом заженуть у рабство, Пенсійною реформою зроблять це рабство довічним, а Житловим кодексом викинуть нас з наших квартир, які ми не мзожемо оплачувати в таких умовах.

Захистіть свої права, підтримайте учасників мваршу протесту – приходьте 25 березня на мітинг у Києві о 12.00 на Європейській площі біля Українського дому.” – йдеться у звернені.

-1 thoughts on “Тернополян кличуть на мітинг проти олігархів

  • 15:14 | 24.03.2011 о 15:14
    Permalink

    Автор зробив сенсацію на пустому місці. Програма Ультра-тема на ТРК “Ера”, “Народний контроль” на 5 каналі та “Особливий погляд” на TVI робить один Продакшн, тому й ведучі, журналісти, оператори etc. тв самі.
    Жодні комерційні відділи каналів до цього не мають відношення. Журналісти заробляють на рейтинзі, а у цих програм від високий. і на відміну від проплачених програм проти Надала, які вийшли на СТБ та Інтері – ця програма обєктивна.

Коментарі вимкнені.