Весільний і випускний сезон відкриють у Тернополі 11 лютого на “Веселій забаві”

Перша спеціалізована весільна виставка-презентація «Весела забава» пройде в Українському домі Перемога. Як розповів один з організаторів дійства – керівник ГО об’єднаних митців «Контраст плюс» Олександр Данилюк,  дійство вирішили зробити зараз, бо чимало тернополян, вже зараз планують весілля і випускні.  Тут вони зможуть знайти фотографа, відео оператора, дизайнерів та інших майстрів весільної справи. На «Веселій забаві» буде можливість побачити відео та фото роботи, подивитись показ мод, підібрати весільні послуги. Перевага в тому, що буде нагода особисто поговорити із потрібними майстрами весільної справи, подивитись роботи і обрати ту людину, яка найбільше підходить.

Весела забава розпочнеться з 11.00. Оглянути роботи майстрів весільної справи можна буде у виставковій залі. А вже ближче до вечора розпочнеться концертна програма.

Біля входу в Український дім “Перемога” стоятиме весільний ретро-кортедж. А ввечері, якщо дозволить погода, влаштують файєр – шоу.

Вхід на концертну програму буде платний – 20 гривень, втім, вже зараз у навчальних закладах і закладах харчування продають флаєри. В такому разі квиток обійдеться у 10 гривень. На «Весільній забаві» виступить джаз-фольк гурт Brio, тернопільські співачки Наталія Журавель і Марія Бінч, танцювальний колектив «ТАНГо» та колектив клубу бального танцю Vivat . Окрім того, тернополяни зможуть переглянути покази весільної та випускної моди від талановитих дизайнерів.

–      Тут кожен зможе знайти щось цікаве. Можна буде на місці обрати весільного фотографа, визначитись із весільною чи випускною атрибутикою, – каже організатор Олександр Данилюк, – також для відвідувачів ми проведемо конкурси, один з найцікавіших призів – вечеря у кав’ярні «Відень».

Оленсандр Данилюк сподівається, що «Весела забава» згодом стане традиційним дійством для Тернополя.

Довідки про подію можна отримати за номером 096 144 65 65.

Погляд

-1 thoughts on “Весільний і випускний сезон відкриють у Тернополі 11 лютого на “Веселій забаві”

  • 16:09 | 7.02.2012 о 16:09
    Permalink

    Нормальна (найбільша в Західній Україні) спеціалізована весільна виставка пройде у Подолянах 17-18 березня. От там дыйсно можна буде вибрати собі усе що потрыбно до весілля чи випускного. Вже зараз зареєстровано понад 50 учасників, серед яких усі провідні весільні салони та агенції міста, фото та відео оператори, візажисти, перукарі та ща багато чого цікавого.
    А також чемпіонат україни по метанню весільних букетів. Інфа скоро буде ))

  • 23:48 | 7.02.2012 о 23:48
    Permalink

    Підтримую Андрія, треба буде добре “гуляти” на тій ЗАБАВІ, щоб не замерзнути в українському домі “Перемога”, повірте, там дуже холодно було восени, а зараз і то …. та, й платити 20 грн. за виступ зовсім невідомих, хоч, і можливо, талановитих артистів – для мене забагато. Успішної забави!

Коментарі вимкнені.