У тернопільської «новорічної красуні» з’явилася конкурентка (фото)

Була вона у рази менша і прикрасили її не традиційними прикрасами, а невиконаними обіцянками президента.

Ялинка простояла на площі лише годину, але за цей час була рясно прикрашена листівками із зазначенням проблем народу. Їх молодь вирішила оформити як «вуха влади», щоб у Новому році почули кожного. Хоч самі тернополяни запевняють, що у них вже не залишилося надії на їх вирішення.

На акцію завітав й Дід Мороз, який отримав безліч листів-прохань від тернополян. Каже, що усі люди жаліються на ті ж проблеми – соціальні виплати, матеріальна допомога і ціни на харчі.

–         Для мене мотивацією в проведені акції був реальний стан речей в країні, – говорить учасник акції (він же Дід Мороз) Роман Собко,-  коли влада не дотримується обіцянок, коли пусті слова говоряться на кожному кроці. А від себе я хочу побажати, щоб мрія українців змінити владу на справжню – здійснилась.

Учасники акції розповіли, що цього року це вже друге звернення до президента. Але вперше гарант їх не почув.  Активісти надіються, що хоча б перед Новим роком він зверне увагу на прохання і обурення людей.

–         У нашого президента Новий рік – це свято, хороший настрій, – розповідає координатор акції Мар’яна Зварич. – А у це час в українця  інфляція з’їдає останні гроші  і замість пишно вдягненої ялинки – лише одні обіцянки. Тернополяни були активні і таким кроком показали, що навіть у метушні передноворічних свят люди пам’ятають про невиконані обіцянки правлячої верхівки.

 

Коментарі вимкнені.