В “Штуках” буде “Ретро-паті” до Дня закоханих

Вечірка “Ретро-паті”, яку щорічно проводить “Арт-контора “Жаба” до Дня Закоханих, відбудеться 14 лютого в “Штуках”, що на бульварі Шевченка, 1, повідомляє Молодіжний портал Тернополя.
Захід відбудеться за підтримки мистецького об’єднання “Коза”.
На дійство організатори принесуть багато ретро-речей: лампи, покривала, радіолу та ін. За столиками охочі зможуть почитати журнали “Радянська жінка”, “Україна”. За словами організатора вечірки, Миколи Цапа, кожного року “Арт-контора ”Жаба”, що є ініціатором проведення свята, намагається влаштувати щось оригінальне: випустити сірники з логотипом вечірки, виготовити наліпки, знайти якомога більше платівок та бобін. Цього року “фішкою” стануть елементи інтер’єру та просто старовинні речі: старе радіо на лампах, що за розміром трохи менше за бамбетель, навушники та ретро-фотоапарат. Охочі зможуть зазнимкуватись із цими речами й наприкінці вечірки отримати ретро-фото на пам’ять.
Традиційною особливістю вечора буде музика 60-80 років. Вона звучатиме з вінілових платівок та бобін. На “Ретро–паті” діятиме  дрес-код і відвідувачі в ретро-одязі отримають суттєву знижку на вхід.
Таким чином, усі охочі матимуть змогу відчути атмосферу 60-80 років. А ті, хто захочуть дійсно ексклюзивних речей, зможуть заздалегідь замовити сукні чи костюми в салонах.
– Під час вечірки діятиме святкова пошта, тому кожен зможе відправити Валентинку і розповісти про свої почуття, – розповідає Микола. – Також крутитимуть старі чорно-білі фільми,  показуватимуть слайди.
Організатори свята обіцяють, що невгамовні ведучі не дадуть нікому сумувати, проведуть багато конкурсів і розіграють призи.

Коментарі вимкнені.