Американці масово отруїлися в туалеті McDonald’s, померла жінка

Відвідувачі ресторану швидкого харчування McDonald’s в американському штаті Джорджія отруїлися токсичними парами в туалеті. Одна жінка померла, ще дев’ять людей постраждали, – повідомляє ТСН.

Інцидент стався 8 вересня в місті Пулер на півдні штату. У вбиральні McDonald’s знайшли двох жінок, які перебували без свідомості. Одну з них, 80-річну пенсіонерку, врятувати не вдалося.

Рятувальники, які прибули на місце події, відчули дивний запах, проте встановити його джерело поки не вдалося.

Всі постраждалі, серед яких троє пожежників, потрапили до лікарні.

McDonald’s, де сталася надзвичайна подія, вже приймає нових відвідувачів. Розслідуванням інциденту займається Управління охорони праці США.

Що за отруйна речовина призвела до смерті відвідувачки і яким чином вона опинилася в туалеті закусочної, поки невідомо. Однак є версія, що до трагічних наслідків призвела сильна концентрація засобів, які застосовуються для очищення сантехнічних приміщень.

-1 thoughts on “Американці масово отруїлися в туалеті McDonald’s, померла жінка

  • 00:45 | 10.09.2011 о 00:45
    Permalink

    Це дорого обійдеться макдональдсу. Компенсації будуть великі. Особливо родичам померлої жінки. На бізнесі це не відіб’ється. Наврядчи то були миючі засоби, бо постійно застосовується стандартний асортимент.
    Співчуваю постраждалим.

    Хочу вам розповісти про одного хлопаку. Він звичайно редіска бо розповідає про себе:)
    Сьогодні на одному сайті читав новини- трагедія, злочин, ненавмисне вбивство…
    Захотілось бухнути.
    Подякував за новини і непеключився на позитив. Задав в гуглі пошук за словами “позитивні новини”, “позитивний погляд”, “щось веселе”…
    Спробуйте, після таких сторінок можу твердо вам сказати – ЛЮДИ Я ВАС ЛЮБЛЮ.

    Задзвонив родичці. У неї проблеми посварилась з чоловіком, Порекомендував задати в гуглі потрібні слова. Думаю вона поміняє своє життя. І сім’я з’єднається. Бо що створено на небесах то св’яте. Вірю що у них все буде гаразд.

    Люди давайте переключимось на позитив. Змінимо наш погляд на життя. Бухати не обов’язково. Наразі не маю роботи, бо попередні роботодавці схиляли до гріха. Сьогодні знайшов інших, не знаю як вийде по грошах, але не шкодую що пішов і вірю що все буде гаразд, адже не в грошах щастя.
    Сьогодні спілкувався з ЛЮДЬМИ. Простими чесними ЛЮДЬМИ – СКАРБАМИ. Вони надихнули. Прості страрші люди щасливі і добрі. Вона працює прибиральнецею, він різноробочий. Якби мені запропонували сто тисяч міліонів за них, то не відддав би їх і ніколи не пошкодував би.
    Люди не читайте поганих новин, прошу вас. Не бухайте. Ви варті кращого. Змініть всій погляд на життя, довколо вас так багато хорошого. Як багато людей потребують вашої любові.
    Прийшов покинутий родич з дочкою, Вибачте хочу погратись з дівчинкою у якусь розумну гру, бо родич пішов в душ. Вибачте але вона варта уваги. Напишу Пізніше

    Сьогодні мій родич щасливий, Бо його дитина з ним. Як це багато. Ми граємо у трьох настільну гру. Піду ворити їсти, залишу їх у двох. Тушені овочі і рис. Сосіски їсти не будемо. Хотів би приготувати цю вечерб для своїх. Але всьому свій час. Мої родичі посьміхаються і весело проводять час. Як це класно. Їх не переїхала вантажівка, Вони не отруїлись у макдональдсі, Вони прийшли до мого дому і посьміхаютьс. Я щаслива редіска бо вони посьміхаються. Люди шукайте позитивний погляд на життя. Є люди яким ви не байдужі і тому ваш погляд на життя сьогодні змінюється.

    Рис в прольоті, знайшлись вчорашні макарони у великій кількості. Підігрів у воді. Відцідив додав сиру. Всі щасливі. Мала хоче морозива:) Бачили б Ви її щасливе лице. Її можна фотографувати і поміщати у розділ щасливі макарони:) Дівчинка каже що якщо кінь з’їв щось червоне то зуби у нього червоні, Якщо з’їв щось зелене то зуби зелені. Зараз вона дуже серйозна бо їсть морозиво.
    Як мало людині потрібно для щастя. Люди редиска щаслива і вам бажає того ж.

    Щойно переконував Дівчинку щоб їла моркву. Якщо зайці їдять моркву то стрибають сильніше. З’їв морквину і пішли змагатись. Відгадайте хто переміг. Зараз дівчинка їсть моркву і сміється. Дякую тобі Боже що я пішов з тої роботи. Дякую за цей вечір, Дякую за морозиво, за макарони і за моркву. Як мало людині потрібно для щастя. Дозвольте я доїм свої щасливі макарони. Дівчинка далі хоче стрибати.

    Незнаю чому але родич зхопився мити посуд. Дівчинка наполягає щоб ми стрибали ще.
    А що вам бракує ждля щастя?

    Давайте спробуємо прожити щасливий день без жахливих новин і бухла. Слабо?????!!!!

    Підведемо підсумки. Що зробило людину щасливою.
    Магдональдз? – ні.
    Американці що втруїлись в туалеті? – ні.
    Погані новини? – ні.
    Сто грам? – очевидно що ні.
    Хороші новини – так.
    Бажання поділитись радісю – так.
    Любов до ближніх людей – так.
    Макарони, морква, чемпіонат по стрибках, молитва.
    Дякую це дуже багато, і редіска щаслива, чого і вам бажаю.

    Напевно Маргарет Атвуд була права.

  • 01:51 | 10.09.2011 о 01:51
    Permalink

    Зоряна Передай вітання коту, я його люблю.

Коментарі вимкнені.