Тільки не я, – мер Сергій Надал знайшов винних у сніговому колапсі в Тернополі

Міський голова Тернополя Сергій Надал знайшов винних у сніговому колапсі. Про підготовлення позову по накладанню штрафних санкцій через не виконані умови договору, розповів мер під час брифінгу.

За словами Сергія Віталійовича на вулицях міста у ці вихідні працювали приватних 27 одиниць техніки, ще 24 – біля навчальних закладах. За ніч розчистили основні дороги та під’їзди до автопарків, тому на маршрут мав виїхати весь транспорт. Але перевізники не виїхали, каже мер.

Всі роботи по очищенню міста виконують приватні структури, оскільки це набагато дешевше, запевняє Надал. Та й комунальну техніку, якої є три одиниці, не використовують, бо вона на таке не розрахована.

Міський голова сказав, що зараз юристи готують позов по введені штрафних санкцій щодо перевізників та приватників, які не впоралися із умовами договору.

-1 thoughts on “Тільки не я, – мер Сергій Надал знайшов винних у сніговому колапсі в Тернополі

  • 19:57 | 15.11.2016 о 19:57
    Permalink

    Ну що сказати, як завжди зима прийшла невчасно і сніг випав надпланово ( міська рада чекала тільки 15 см, а випадо 70см). Той сніг, що стоїть то Надалів, його чіпати не можна, навіть чистити. Тому готуйтеся терпіти незручності в супермегапробках.

Коментарі вимкнені.