Тернопільські депутати здогадались, що сайт міськради і “Тернопіль Вечірній” висвітлює діяльність виключно міського голови?


Керівники фракцій у тернопільській міській раді зареєстрували звернення до міського голови про висвітлення депутатської діяльності. Про це повідомляє депутат міської ради Андрій Грицишин у мережі Фейсбук.

  • Просимо висвітлити окремими новинами на головній сторінці сайту Тернопільської міської ради інформацію про прийняті на пленарному засіданні останньої сесії міської ради рішення та запити, авторами яких є депутати, з вказанням їх авторів та з короткими коментарями авторів.
    Надалі просимо обов’язково висвітлювати на головній сторінці сайту та проводити офіційну розсилку ЗМІ інформацію про діяльність депутатів, котру співробітники відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації можуть збирати та систематизовувати самостійно або ж отримувати у голів фракцій,  – йдеться у зверненні.

Звернення підписали  Андрій Грицишин (Самопоміч), Володимир Місько (Блок Петра Порошенка), Роман Навроцький (Свобода), Святослав Півторак (Радикальна партія) та Петро Ландяк (Громадянська позиція).

Нагадаємо, у впорядкуванні міської ради є сайт та газета “Тернопіль Вечірній” на сторінках яких здебільшого висвітлюється діяльність міського голови Сергія Надала. Тепер з подачі депутатів, тернополяни дізнаються і про їхню діяльність.

14141625_1649057178742556_4964826919633281039_n

Коментарі вимкнені.