Тернопільську інтернет-газету хочуть закрити через відео “без цензури” на кастингу конкурсу краси “Міс Галичина-2012”

Нашим колегам із сайту “Про все”  погрожують закрити портал за розміщене відео про перебіг кастингу “Міс Галичина-2012”.

20 лютого у файному місті Тернопіль у нічному клубі “Riverpool” відбувся кастинг народного конкурсу краси “Міс Галичина-2012” у форматі реаліті-шоу. Інтернет-газета «Про все» взяла участь у висвітленні цієї події. Журналіст  порталу  відзняв фото та відео. Проте, як пише “Про все” саме змістовною частиною останнього виявились незадоволеними організатори кастингу. І вчора ввечері  з прес-служби цієї організації зателефонували редактору порталу Борису Машлянці і запропонували «змонтувати» відео, мовляв, воно й непрофесійне. «Про все» й не заперечує, що воно не є добряче змонтоване і «вилизане», але як пояснив редактор,  вони не практикуть  монтаж.

За словами Бориса Машлянки, їм «по дружньому» запропонували взагалі  зняти відео.

– Навіть видалити з мережі Ютуб. Хоча саме відео і фотоматеріали стали лідером переглядів серед усіх сторінок «Про все», – розповідає редактор. – Також «по дружньому», нам порадили дослухатись до поради, бо мовляв, керівництво з Ізраїлю може звернутись в компанію «Вордпрес», на основі якого зроблений сайт «Про все» і нас просто закриють.

Інтернет-газета «Про все» має диктофонний запис розмови і в разі необхідності готова його оприлюднити.

Як повідомив “Погляду” редактор “Про все”, тільки що йому телефонував адміністратор проекту і сказав, що вони будуть звертатись в Ютуб, щоб заблокувати відео відзняте на кастингу.

Пропонуємо організаторам ““Міс Галичина-2012”” висловити свою позицію на рахунок даної ситуації.

Коментарі вимкнені.