Чому Сергій Надал знову стане міським головою Тернополя

Якби вибори міського голови Тернополя відбувалися завтра, у Сергія Віталійовича не було б жодних шансів втретє всістися у це крісло.

Бо за нього не віддав би голоси навіть його постійний електорат – пенсіонери. Хоча б тому, що більшість з них не добралися б до виборчих дільниць. А безкоштовними тролейбусами, як не намагайся, усіх не привезеш.

Але Сергію Віталійовичу неймовірно пощастило – вибори ще не скоро. І відбуваються вони у нас переважно навесні або восени. А у той час сніг – це вже справді аномалія. Зовсім інша справа, коли він випадає за кілька тижнів до початку календарної зими і стає справжньою несподіванкою. Навіть якщо про нього попереджують заздалегідь.

Але мова зараз не про сніг, а про вибори. А до їх приходу Сергій Віталійович таки зуміє підготуватися. Адже одна справа – навести лад у місті, а зовсім інша – написати красиву передвиборну програму.

Але не у самій програмі справа. У наших людей доволі коротка пам’ять. Ось зараз усі нарікають на сніг. А хто при цьому згадує, що не лише сніг для Тернополя стихійне лихо? Варто випасти трішки більшому дощу і місто також на кілька годин паралізує.

Так що до виборів люди уже забудуть про цю ситуацію. Розпач і роздратування минуть, поламані кінцівки зростуться. А там з-під снігу разом з першими підсніжниками вигулькне бруківка, місцями потріскана, місцями покручена, але ж така рідна і близька серцю ледь не кожному тернополянину.

А до виборів її покладуть у ще кількох дворах. А потім піар-менеджери Сергія Віталійовича тихенько запустять у маси меседж, що він хоч краде, але щось робить. І ніхто не здогадається прочитати його трішки по іншому – хоч щось робить, але краде.

Тому і не переймається зараз Сергій Віталійович аж занадто станом справ у місті. Бо впевнений, що оберуть його і на третій термін. А ви, шановні тернополяни?

Андрій БЕРЕЗОВЧУК

 

-1 thoughts on “Чому Сергій Надал знову стане міським головою Тернополя

  • 11:07 | 17.11.2016 о 11:07
    Permalink

    Не голосував за нього раніше, не голосуватиму і в майбутньому. Міська влада повинна в першу чергу вирішувати проблеми життєзабезпечення міста, а не вкладанням бюджетних коштів у сімейний бізнес.

Коментарі вимкнені.