Депутатам міськради Тернополя на замітку: Юра «психотроп» роздає гречку

До виборів в Тернополі (як і в Україні в цілому)  ще, як до неба пішки, проте «чорні технології», які, на жаль,  застосовують у політичних перегонах,  деякі політтехнологи уже репетирують.

Так, нещодавно на одному з виборчих округів Тернополя розклеїли листівки, у яких від імені депутата анонімний автор обіцяє роздачу «харчових пайків» під час (увага!») дитячого спортивного свята.  І все заради того, щоб скомпрометувати політика в очах виборців.

На жаль, від такого дешевого обману не застрахований ніхто. Достатньо мати в арсеналі принтер, комп’ютер, клей та кілька кілограм цинізму – все! Друкуєш що-завгодно на стінах та дверях будинків, під потрібним соусом. А потім спробуй доведи, що насправді від твого імені безцеремонно та підло брешуть інші. Так сталося і в Тернополі. Діти мирно та весело грали у футбол, а в той час «хтось»  на їх святі вирішив звести рахунки, вочевидь, з незручним депутатом.

В Тернополі є лише одна людина, яка не гребує пропихати свої брудні технології навіть на фоні дітей – це Юра, відомий у широких колах як Юра «психотроп», або ж просто  ФартУХ.  Тому і ідея з фейковими листівками ледь не автоматично зарахувалася до його переліку «заслуг».

До речі, Юра «психотроп»  свого часу брав участь у телепроекті «Депутат під ключ» на каналі 1+1, в якому ділився своїм вмінням вести «чорну» кампанію.

Для тих, то не чув про цей проект, інформуємо: його головною суттю було показати, як з простої, пересічної людини, за допомогою часто-густо брудних технологій можна зробити реального кандидата у депутати. Позмагатися за звання кращого «політтехнолога» зголосилися три команди з різних куточків Україні, серед них і наш ФартУХ.

Що цікаво,  конкуренти ФартУХа, столичні політтехнологи в рамках цього проекту застосовували технологію обіцяти людям «харчові пайки» під час акцій кандидатів-опонентів. Таким чином нівелюючи всю акцію і виставляючи політика-кандидата у негативному світлі.

До речі, у проекті наш ФартУХ програв, посівши  друге місце та віддавши перемогу  саме київським політтехнологам. Либонь, йому той програш до нині не давав спокою і вирішив довести, що теж може «роздавати гречку» не гірше ніж це робили у шоу кияни.  А так як до виборів чекати ще довго, то провів репетицію просто на дитячому святі.

Для об’єктивності зауважимо, що пан Юрій теж мав що показати та «роздавати» глядачам 1+1. Приміром, в рамках телепроекту, аби зіпсувати концерт конкурентів, його команда роздавала фальшиві долари.  Тому, маючи досвід з «зеленими», міг спокійно «опуститися» до гречки.

Тому депутатам міської ради, якщо не хочуть, звісно, потрапити, під «геніальні» ідеї ФартУха, варто уважно організовувати заходи на своїх округах. Хто знає, що ще і від чийого імені  захоче роздавати місцевий «психотроп»…

Автор: Андрій Сторож, ЛТДейлі

Відео: канал 1+1

Коментарі вимкнені.