Готовий паркет без шуму та пилу, – акційні новинки від салону “Світ паркету”

sv

Елітний салон «Світ паркету» на сьогодні це один з найсучасніших салонів з продажу елітної паркетної продукції у Тернополі. На сьогоднішній день тут діє велика виставка паркету, масиву, ламінату від різних виробників, є новинки. Все це буде цікаво для тих, хто хоче побачити нові тенденції в декорації підлоги.

У Тернополі «Світ паркету» працює вже близько 15 років і у зв’язку із розширенням мережі відкрився ще один елітний салон на вул. Чехова, 2 (ще один салон розташований на «Західному ринку», вул, Об’їзна 12).

  • Наша компанія пропонує своїм клієнтам та партнерам якість продукції європейського рівня, – каже менеджер салону «Світ паркету» Тетяна Ковальчук. – У нас широкий асортимент виробів, прийнятні ціни та послуги кваліфікованих менеджерів та майстрів з великим досвідом роботи.
    «Світ паркету» офіційний представник таких виробників як: Loba i Stauf (Німеччина), Baltic Wood (Польща), Quick Step i Pergo (Бельгія), Porta Vita. А родзинкою салону є художній , дворцовий та фінішний паркет «Nest Fllor». А також тут можна придбати масивну дошку та багато інших різновидів паркету з різних порід дерева – дуба, ясена, горіха, венге, чорного та червоного дерева.

У салоні діє Акція на готовий паркет від українського виробника Nest Floor. Це паркет. який вже пошліфований і покритий олією, з фаскою і брашем.Це дозволяє економити час, клієнту не потрібно витрачати час і гроші на шліфування і лакування, немає пилу і ви отримуєте вже тонований продукт. Акція діє з 5-20 жовтня на кольори Каштан, Савана,Людовік.  Ціна 740 грн/кв.м.

«Ми одягнемо вашу підлогу», – обіцяють фахівці салону «Світ паркету». – А команда кваліфікованих менеджерів завжди допоможе вам у цьому , враховуючи всі ваші побажання та фантазії. Ми вас чекаємо, за адресою, вул. Чехова, 2, телефон: 43-64-36.
parket-01 parket-02 parket-03 parket-04 parket-05 parket-06 parket-07

Коментарі вимкнені.