В улюбленому магазині тернополян підсовують прострочені продукти (фото)

На скриньку “Погляду” надійшов лист від тернополянки, де вона закликає покупців бути уважними, купуючи акційні товари в магазинах міста.

Зайшла сьогодні в магазин «Калина», що знаходиться в м. Тернополі по вул. Симоненка, 3 для здійснення звичайних покупок (хліб, молоко, тощо). Бачу – продають акційний чай «Dilmah»: дві пачки (чорного – 100г та зеленого – 50г) за ціною однієї стограмової.

Вартість такого набору 12.90 грн. Думаю “Нормально, можна брати”.

Але якось не віриться в доброту людську, десь щось має бути не так.

Переглянула – ніби не «рашка», термін придатності є, але тільки на одній пачці. На іншій так і не змогла розгледіти. Дівчина, яка рекламує – мило посміхається, радить брати, але я по очах бачу – бреше. Та цікавість бере верх і я купую чай з простим розрахунком: 100г (саме ця пачка придатна до споживання) точно не пропаде.

Прийшовши додому, негайно розпочала «розслідування», яке, як виявилось, без спеціального набору – манікюрниці, провести неможливо. Все відкрила акуратно, окрім круглої наліпки «2 пачки за ціною 1». З дрібного тексту, що під нею, ясно видно – тут «заритий пес». Це було найважче: спочатку відклеїла наліпку, а вона зірвала із собою частину тексту і як на зло, саме того, де написана дата. І лише, коли відірвала цей шматок паперу, стало ясно – 50-грамова пачечка вже півроку непридатна для споживання.

Тому закликаю Вас, тернополяни – не ведіться на «халяву»!!!

Адже чай це ще півбіди, а якщо в цьому магазині купити акційне м’ясце, молоко чи масло – буде акція в лікарні: “Двох лікуватимуть за ціною одного”. Гумор, звичайно, «чорний», але це наше життя!

Новини Тернополя “Погляд”

-1 thoughts on “В улюбленому магазині тернополян підсовують прострочені продукти (фото)

  • 13:40 | 7.04.2014 о 13:40
    Permalink

    Добрий день, я мешканка вул. Симоненка і є постійним покупцем у цьому магазині вже досить довгий час. Я також уважно завжди перевіряю термін придатності ,ще в таку ситуацію у цьому магазині я не потрапляла.
    Вірю у те ,що це одиничний випадок у магазині Калина ,тому що цей мазагин ,як мені говорила мати,тут вже більше десяти років і встиг завоювати довіру багатьох людей,а таке у нас час дуже важко зрорити.
    Тому прошу таких Тернополян ,як ця жінка ,що надіслала лист ,не спішити обливати брудом цей мазагин,тому що право на помилку мають усі.

    • 14:13 | 7.04.2014 о 14:13
      Permalink

      А тут ніхто брудом не поливав, просто зафіксовано та доведено факт.
      Але де таке написано, що право на помилку мають всі. Можливо й мають, але їх треба посадити до тюрми, бо теж мають право там сидіти.

    • 14:28 | 7.04.2014 о 14:28
      Permalink

      Ви впевнені, що всі мають право на помилку? Напевне Ви мали на увазі лише оцих людей:
      1. Лікарі, які вивчились за гроші та мають право на помилку.
      2. Судді, які беруть хабарі та мають право на помилку.
      3. Працівники контрольно-наглядових органів, які беруть хабарі та мають право на помилку.
      4. Торгаші, які не спродали товар вчасно і розпихують під виглядом акції та доброчинності.Навіщо його ховати під акцію, напиши плакат “Товар прострочений, тому продаємо дешевше, або взагалі роздаємо за копійки”. Нє – треба, обов’язково показати, що Я – ХОРОШИЙ, віддаю дешевше. Як-би написав, що віддаю по акції, бо товар прострочений – гарний продавець, а так – БРЕХУН.

  • 15:12 | 7.04.2014 о 15:12
    Permalink

    Доброго дня! В магазині «Калина» , що на Симоненка, продукти та інші товари вже купляю більше 10 років. Навіть був такий період, що звіряла ціни з іншими магазинами і неодноразово переконувалась, що в Калині все таки дешевше.
    А про свіжість і якість може сказати та кількість людей, яка відвідує цей магазин. А покупців там ДУЖЕ БАГАТО!!!

    • 23:40 | 7.04.2014 о 23:40
      Permalink

      Інформація прозвучала на правах реклами. Бла-бла-бла.
      По суті питання ні слова не сказано. При чім тут дешевші ціни та ДУЖЕ БАГАТО людей. Мова йде про псевдоакцію – ось і все.
      Людей і справді багато. Хотілося б сказати про маленьке приміщення, але там постійно БАГАТО людей – то є факт. Блін, взяв рекламу халявну зробив: я завтра рівно о 17.30 буду брав пиво – дайте мені ще одне в подарунок, БУДЬ ЛАСКА (для кума.

  • 15:18 | 7.04.2014 о 15:18
    Permalink

    Вже багато років закупляюсь в Калині . так як живу недалеко.Здивований прочитаною інформацією , оскільки магазин дуже дорожить клієнтами , які на 90 відсотків складаються з мешканців навколишніх будинків та прилеглих територій. Думаю що в цьому випадку сталась якась прикра помилка або нечесність постачальника.Підтримую попередню дописувачку – не поливайте брудом і не міряйте всіх однією міркою.

  • 19:50 | 3.12.2014 о 19:50
    Permalink

    Доброго вечора.Я живу неподалік від магазину калина на вул.Симоненка,завжди ходжу туди і дуже задоволена покупками та цінами,але сьогодні стався дуже неприємний інцидент.Я з сестрою зайшли на закупи і купили багато всього смачненького,проте на касі сиділа справжня хамка,яка називається іра і почала нам хамити,помилятися в роботі,скинула на підлогу наш товар,а коли я зробила їй зауваження то вона обізвала мене сук…ю і погрожувала мені,що виведе мене зараз…….я звичайно звернулася до директора і він зразу зреагував.надіюсь що вона буде звільнена,тому що таким хамкам не людей обслуговувати,а корови пасти…..Магазин дуже хороший і раджу власникам уважніше підбирати персонал.Дякую.

  • 15:49 | 12.12.2014 о 15:49
    Permalink

    Доброго дня пані Ірино, я була свідком даної ситуації про яку ви написали, і хочу вам сказати що продавець це не дерево, це така ж сама людина як і ви. Я думаю якщо б до в вас так придирались так як ви сказали ” зробила зауваження” то ви б тоже не витримали. І ви забули сказати про те як ви їй погрожували своїм чоловіком.Я сподіваюсь ви також працюєте та рано чи пізно у вашому житті станеться такий випадок в якому ви дуже пожалієте про сказане! Я обожнюю магазин Калина адже там чудовий персонал, хороший товар за доступними цінами!

  • 23:34 | 5.01.2015 о 23:34
    Permalink

    шикарний магазин!!!!це поперше а подруге там прекрасний персонал!!!!!просто ми клієнти самі їх задрачуєм!!!вони 14 год.на ногах!!!їм важко!!!а потретє якшо це такий хриновий магазин як ви кажете то чому там шодня такі черги?????

    • 01:21 | 10.05.2015 о 01:21
      Permalink

      Я постійний клієнт цього магазину, адже там хороші ціни та виріб. Персонал ніби також непоганий, я не особливо звертаю увагу. Але знайти відгуки про цей магазин мене заставило декілька неприємних моментів з продавцем на овочевому відділі. Ну дуже вже захотілось висказатись, адже це було не один раз. незнаю як цю жіночку звати, але опишу як вона вилядаю: білявка, стрижка типу каре, світлі очі, років так 35, незнаю. так от багато раз підійшовши до відділа, щоб щось купити я чекала, коли вона закінчить розмову по телефоні, або щось переставляє, витирає, бачачи, що я стою чекаю. та це дрібниці.
      коли в мене були проблеми із здоров”ям я немогла елементарно довго стояти на ногах приготувати щось істи і втішившись, що в калині є готові вареники, пельмені і інше, попленталась в магазин. звичайно ніколи не купуючи. я культурно поцікавилась у продавця, чи не підкаже він, які краще взяти? на що почула хамським тоном, що вона поки ще сама варить в дома вареники, тому незнає…. я ледь себе стримала, щоб не сказати щось у відповідь, але рішила бути розумнішою. В інший день захотіла купити пельмені, ув інший продавець, я спитала які краще- мені порадили виробника. Взяла. виявились непоганими. через ще деякий час прийшла взяти ті ж пельмені, була знову та ж неприємна жіночка. я сказала дати конкретні пельмені, вона підійшла до холодильника, і почала набирати з іншого лотка, який не був підписаний. я перепитала в неї, чи це ті ж? вона грубо відповіла: ви що не бачите, що такі самі??? при тому, що я була на відстані за 1м від тих пельменів, дійсно, як не побачити чи ті ж чи не ті. при тому, що ті. що я сказала були підписані в іншому лотку….
      Я все розуумію, також працюю з клієнтами, не можлив постійно бути в гарному настрою, але тке ставлення – це м”яко кажучи не культурно. Що мене здивувало, що коил я приходила з чоловіком. і він сам щось купував, цю продавщицю ніби як підміняє. так щебече… Просто брєд….
      От так. Я ходила в калину купу років, і далі буду ходити, але коли бачу на овочевому відділі цю жіночку, то навіть вже купувати нічого не хочеться…

      • 10:41 | 18.05.2015 о 10:41
        Permalink

        якщо вам щось не подобається, то треба скати прямо в очі,а поливати брудом і щось писати-це дуже низько,

        • 13:58 | 18.05.2015 о 13:58
          Permalink

          Низько – захищати таку поведінку працівника.
          Чому я маю собі тріпати нерви і свартитись в магазині з продавцем??
          Не здивуюсь якщо ви там також працюєте, або може це навіть про вас =)

  • 12:06 | 18.05.2015 о 12:06
    Permalink

    ходжу в магазин “калина” вже багато років.Завжди задоволена і цінами,і обслуговуванням.Продавці там всі хороші і працьовиті.Мені ще ніколи ніхто не нахамив і не обрахував.Спасибі власникам і продавцям за такий магазин! Вас люблять!

  • 19:29 | 30.05.2015 о 19:29
    Permalink

    аня ви постійний клієнт????я також!!!і що ви небачите шо там твориться?????я щоб скупити елементарні речі стою в черзі по пів години!!!!там Дівчата БІДНІ!!!тому що я нераз був свідком як їм хамили і відносилися як до тварин
    !!!!то скажіть мені ЯКОГО ХИРА????всі ми люди!!!!але ж нє якшо я зайшов в магазин то я Бог а продавець ніхто так????Бо КЛІЄНТ ЗАВЖДИ ПРАВИЙ!!!! І враховуючи те що вони 14 годин торгують то така поведінка і такий настрій мене недивує!!!!якшо я там нормально приходжу і замовляю те що хочу то мені без проблем дають і нехамлять!!!! І я невибадую то нетак то не то беру те що потрібно і йду!!!!!а нє йду в калину і незнаю шо я хочу!!!!!прийшов купив пішов!!!!І нікого незадрачую!!!!!моя думка стався до людини так як хочеш шоб вона ставилась до тебе!!!!!можливо якісь І мінуси є в ТОМУ магазині но це точно НЕ ПЕРСОНАЛ!!!!!я думаю якшо комусь шось неподобається то йдіть там попрацюйте і тоді щось будем коментувати!!!!там якраз зараз набір персоналу !!!

Коментарі вимкнені.