Покажу всю гнилість системи, – Андрій Шкула взявся за тернопільські ЖЕКи

Добре, що у Тернополі є такі депутати, як Андрій Шкула. Чоловік славиться своєю чіткою позицією у захисті прав тернополян, особливо пощастило його виборцям на масиві Дружба.
За словами депутата, зараз він посилено цікавиться обслуговуючим підприємством (ЖЕК №13 ЖБК) до роботи якого є зауваження мешканців округу і, крім того, є ознаки неправомірних дій по відношенні до тих будинків де створюють ОСББ.
– ЖЕК не передає фінансових документів і адекватно не звітує про зроблене. З’ясувалось, що ця організація не здійснювала нарахування та виплату доходів фізичним особам за даними податкової. Натомість за тією ж адресою є декілька дочірніх підприємств. Чи отримує там хтось з/п та які від тих основних і дочірніх організацій податки – з’ясовую, – розповідає Андрій Шкула.
Це не “полювання на відьом”, – запевняє депутат. Раніше він рідко цікавився особливостями роботи ЖЕКів чи обслуговуючих підприємств. Зараз же побачив, що там страшний безлад і зловживання.
– Я не є в депутатській комісії з питань ЖКГ, але знаю що колеги-депутати, зокрема мій однопартієць Сергій Лупак, працюють над комплексним вирішенням питання перебування ЖЕКів “в тіні”. Я ж свого боку готовий комісії ЖКГ максимально помогти чим зможу, бо мене як громадянина дістала така ситауація, а як депутата шокувала. На прикладі ЖЕКу 13, думаю, з часом покажу всю гнилість тої системи навіть попри те, що ЖЕКи захищають і покривають виконавчі органи влади мерії.

-1 thoughts on “Покажу всю гнилість системи, – Андрій Шкула взявся за тернопільські ЖЕКи

  • 13:55 | 13.09.2016 о 13:55
    Permalink

    Я вам давно казав, що жеки то держава в державі. Там якщо зробити аудит, то золоті верби виростуть. Чим старіший будинок тим більше списують, а роботи ніякої. Навіть така здаволось дрібниця, як прибирання в підїздах, і то халтура по повній “програмі”. Зрештою, якщо депутат спілкується після виборів з виборцями, то він знає всі біди. Але ж 99 % обранців відриваються від землі і цікавляться своїми питаннями, де би щось урвати допоки при владі.

Коментарі вимкнені.