Хто створює кадри геноциду в Тернополі?

ДОБРІ ЛЮДИ?

Подивіться: які ми добрі! Ми хлібчик роздаємо! В центрі міста. І фільмуємо це на камеру. Щоб усі бачили, що ми справді “Фонд добрих людей”. Так 20 березня роздавали незаможним і пенсіонерам хліб у Тернополі. А вже 21 в ефірі того самого “Лайф-ньюз” схвильовані диктори “годували” російського глядача плаксивою історією про те, що в Тернополі голод і волонтери з Харкова привезли до міста безкоштовний хліб. Звичайно, що з Харкова, адже саме там зареєстрований той самий фонд. І саме там такий чудовий, проросійський мер Кернес (в народі Гепа), котрий переживає за всіх знедолених і обкрадених Хунтою. Прикро, що хороша ідея допомагати перетворилася на засіб боротьби. І от до цієї боротьби організатори залучають зовсім молодих людей, котрі щиро хочуть бути корисними і потрібними.

«Молоді люди вирішили провести надгучну акції з метою самопіару. Вони роздали 20 чи 30 буханок хліба, а розрекламували ніби то це допомога всім соціально незахищеним верствам населення. Вони не розуміють, що країна перебуває у стані війни. І картинка з нібито благодійної акції завтра з’явиться на екранах російського телебачення з текстом, що у Тернополя голод. Люди, що організували акцію ще надто молоді, вони не розуміють до чого може призвести їхня «благочинність», – наголосив Юрій Гуменюк, Голова Тернопільського осередку УНСО.

Організатор акції теж має свою думку. «Обурення йде від тих людей, які самі нічого не роблять. Критикувати зараз в нас модно, – наголошує Ігор Костюк. – Картинка для російського телебачення створюється кожного дня, адже їхні ЗМІ славляться вмінням викривляти інформацію. На своїй землі, у рідному місті ми не соромимось робити добро. Ми вважаємо, що роздавати безкоштовно хліб пенсіонерам – потрібно, якщо комусь не подобається це їхнє право».

Чи потрібна була ця акція в Тернополі? Навряд чи. Адже для тих, хто опинився в скруті в нас є “Карітас” і ціла когорта аналогічних допомогових центрів при храмах різних конфесій. І там не лише хліб можна отримати, а й все, що необхідно. Включно з побутовою і медичною допомогою. А от там, де така допомога потрібна реально, тобто на Донбасі, чомусь не чули про такий “Фонд добрих людей”. Зрештою, то окрема тема. Просто, є одна аксіома: справжнє добро роблять мовчки. Бо, коли це афішують, як подію в сфері жертовності – то це наштовхує на думку, що цим людям щось треба. В даному випадку, треба було створити кадри геноциду в Галичині, що і зробили. Наїлись, панове тернополяни? От тепер вас ще й Хуйло приїде визволяти. На танках, ясна річ.

-1 thoughts on “Хто створює кадри геноциду в Тернополі?

  • 11:17 | 25.03.2015 о 11:17
    Permalink

    а навіщо ви обманюєте? не було такого по лайф-ньюз! я спеціально випуски за три дні переглянула! для чого ця недостаття?де відео? ссилка? нема?…а бо й сюжету такого не було!!!!я не захищаю той фонд – мені й самі така акція якоюсь принизливою здається, але не видумуйте нереальних фактів, панове “журналісти”.

  • 12:04 | 25.03.2015 о 12:04
    Permalink

    Здається блог дзвінки трахотушки – працює за принципом москальських ЗМІ – самі придумали, самі написали.

    Хотів би звернутись до редакції “Погляду” – завдяки такии статтям, саме ВИ сієте диструктив та паніку, а не лайф нюз чи расєя 24….

Коментарі вимкнені.