Хоптян дав вказівку готуватись до виборів … обласної ради

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян вчора, 10 січня, зустрівся із головами райдержадміністрацій.

Як повідомило джерело «Інфопростору», поряд із робочими питаннями, піднятими на нараді, головний «регіонал» області дав вказівку намісникам Януковича в районах розпочати підготовку до виборів депутатів Тернопільської обласної ради. Для цього слід підібрати «прохідних» кандидатів на мажоритарні округи та забезпечити підтримку провладної партії в багатомандатному виборчому окрузі.

Основною ціллю губернатора є формування більшості в майбутньому складі ради. Тому, цілком ймовірно, що деякі кандидати будуть балотуватись не від Партії Регіонів, а від деяких продажних політичних сил, які відносять себе до опозиції.

Нагадаємо, під час чергових виборів місцевих рад в 2010 році переобрано усі органи місцевого самоврядування нашої держави, окрім Тернопільської обласної та Київської міської ради. Враховуючі останні постійні заяви голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова щодо необхідності поєднання цієї посади із посадою Київського міського голови, цілком ймовірно, що вже в цьому році відбудуться вибори Київради. Не виключено, що одночасно пройдуть вибори і депутатів Тернопільської обласної ради.

Коментарі вимкнені.