У Тернополі відзначили борців за “Волю до перемоги”

Чемпіонами І-го турніру з вільної боротьби присвяченого Дню козацької слави та річниці створення Української повстанської армії у своїх вагових категоріях стали тернополяни Вадим Візнюк (42 кг), Степан Лесів (53 кг), Віктор Маньовський (59 кг) та Олег Гук (85 кг), спортсмени з Теребовлі Максим Воробець (26 кг), Олег Гарнага (32 кг) та Антон Вівчар (35 кг), збаразькі борці Андрій Дмитрович (29 кг), Максим Безпалько (38 кг) та Андрій Хариш (47 кг), а також атлети з Підволочиська Влад Ніколишин (66 кг) та Ярослав Лизун (73 кг).
Були відзначені борці в номінаціях «За волю до перемоги» Петро Садляк з Чорткова, «За кращу техніку» Ілля Струс з Тернополя, кращим борцем турніру названий Антон Вівчар з Теребовлі, кращим тренером Валерій Красовський з Тернополя , а кращим суддею його син, також тернополянин Дмитро Красовський.
У змаганнях брали участь юнаки 1998-2000 років народження. Організатори турніру обласна федерація сільної боротьби, СК ім.Б.Сцібайла «ГалТер’S», Управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Тернопільської міської ради, Тернопопільське козацьке товариство Українського реєстрового козацтва, обласна ДЮСШ та обласне відділення НОК України.
Головний суддя змагань – секретар Тернопільської обласної федерації вільної боротьби Ігор Сцібайло, головний секретар – старший тренер ДЮСШ-1 Валерій Красовський, – повідомив “Погляду” президент СК ім.Б.Сцібайла «ГалТер’S» Голова координаційної ради Асоціації Захисту Прав і Свобод Молоді «Дружба» Ігор Сцібайло.

Коментарі вимкнені.