У Тернополі нарешті знайшли “козлів”, через яких не прийняли Бюджет 2013

Тернопільська обласна рада ніяк не може прийняти Бюджет-2013. Сьогодні  нарешті знайшли виних в усіх бідах обласної ради. “Козлом відпущення” виявилась виборча комісія, яка досі не може ввести нових депутатів.

«Обласна рада не може повноцінно працювати. Питання  введення  нових депутатів постає на кожному пленарному засіданні. Саме цю проблему депутати назвали головною причиною того, що не відбуваються бюджетні пленарні засідання. Від імені депутатського корпусу прошу Вас  зібрати членів обласної виборчої комісії та прийняти  рішення про введення до обласної ради 16 нових депутатів», – зазначив Сергій Тарашевський при розмові з головою обласної виборчої комісії Сергієм Іщенком. Він також повідомив голову, що готується ще одне подання щодо визнання депутатами обласної ради ще трьох чоловік замість тих, хто переміг на виборах до парламенту.

Голова обласної виборчої комісії сказав, що засідання не відбувалися через відсутність кворуму.  «Сподіваюся на вирішення цієї проблеми та на розуміння ситуації, що склалася в обласній раді», – додав Сергій Тарашевський.

Коментарі вимкнені.