Орест Муц у Верховній раді б’є рекорди

Проектом бюджету на наступний рік передбачено фінансування Верховної Ради в розмірі 865 мільйонів гривень.

орест муцАле цього тижня було дослідним шляхом доведено – суму, яку платники податків віддають на парламент, можна сміливо зменшувати рівно в сім разів.

Отже, встановлено, що один народний депутат може голосувати за… сімох!

Так-так, не дивуйтеся – не за двох-трьох, а за сімох. Саме стільки кнопок протягом десяти секунд голосування встигає нажати депутат середнього та похилого віку без ризику появи тахікардії та радикуліту.

На цьому відео видно, як легко сім кнопок за один раз нажимає депутат-регіонал Орест Муц.

 

А на цьому відео на сім кнопок тисне регіонал Микола Комар. Зробити “кнопкодавом” 65-річного депутата, тобто людину пенсійного віку – це не дуже гуманно з боку вождів Партії регіонів.

Отже, якщо депутат може працювати за сімох, то і видатки на утримання парламенту теж можна сміливо скорочувати в сім разів.

Тобто бюджет Верховної Ради замість 865 мільйонів може склаcти 123 мільйони гривень, і нічого з ними не станеться.

Ну а на зекономлені кошти можна побудувати ще три вертолітних майданчики для Януковича, відремонтувати йому шість резиденцій, і навіть купити декілька обновок у кортеж. Не пропадати ж грошам!
Сергій Лещенко

-1 thoughts on “Орест Муц у Верховній раді б’є рекорди

  • 15:35 | 8.10.2011 о 15:35
    Permalink

    Почалося переслідування народного депутата від Партії Регіонів Ореста Муца. Відносно нього порушено кримінальну справу за шахрайство.
    Як повідомляє прес-секретар прокуратури, Муц є народним депутатом від Партії регіонів і очолює Тернопільську обласну організацію цієї партії. Шахрайські дії депутата полягають в невиконанні боргових зобовязань на суму понад 200000 грн перед фірмою за виготовлення та оренду восьми бігбордів на території області з фото Ореста Муца та його реплікою: “Земляки, за довіру відпрацюю”. “За даними слідства, народний обранець заборгував вказану суму протягом більше року”, – повідомили у прокуратурі.
    Разом з тим адвокати Муца вже оскаржують постанову слідчого прокуратури про порушення кримінальної справи в суді.
    На їхню думку, постанова є незаконною, оскільки відсутнє посилання прокурора на конкретні докази, які б вказували на наявність в діях регіонала ознак злочину, а також на наявність умислу у вчиненні інкримінованого йому злочину.
    Зі слів найближчого оточення Ореста Муца, ця справа – логічне продовження боротьби за крісло очільника обласного осередку Партії Регіоналів.

Коментарі вимкнені.