Що з тернополянами роблять тренінги

Володимир Казанцев – відомий у Тернополі коуч, бізнес-тренер. Відтепер він та його друзі будуть постійно ділитись власним досвідом з усіма охочими в навчально – тренінговому центрі «АП». До співпраці запрошують активних тернополян. Кажуть, що ціна на тренінги буде різна, планують проводити також безкоштовні майстер-класи.

Новий центр АП – це бажання людини розвиватись, рухатись вперед і вверх.

– Ідея створити цей навчально-тренінговий центр виникла в бесіді з Русланом Савчишином (директором MagneticOne). Звідки зявилась назва? – Зверху! Ми придумали її за три секунди. Назвали «свій корабель» і відправили в успішне плавання, – каже пан Казанцев.

Гасло центру – «Змінюй, навчайся, зростай», тренери вважають, що ці поняття завжди були актуальні, просто колись в людей був час «нічого не робити». Сьогодення вимагає руху, переконаний Володимир Казанцев.

– Змінюватись, навчатись, розвиватись є необхідно. Навіть в нашому організмі постійно проходять певні життєві зміни, – каже тренер, – Ті, хто дбають про своє тіло – займаються спортом і вживають вітаміни, – ті здорові. А я хочу бачити здорове суспільство.

Людина досягає більшого, аніж очікувала, коли проходить тренінги, вважає Володимир. Коли він дивиться на захоплену людину, що виходить із заняття – бачить її натхнення, позитивний настрій та бажання будувати та створювати власне життя.
– А взагалі, за моїми дослідженнями, всі тренінги, що спрямовані на саморозвиток людини, для початку надають інформацію. Потім тренер дає рекомендацію здійснити, назвемо їх дія 1, 2,3, таким чином формуючи нове правило для подальшого життя людини. Але чи запропонована модель поведінки дійсно здатна змінити особистість людини, – говорить Володимир Казанцев.
Тренер дає глибоке усвідомлення «Хто я?» і «Чому?». Людина в процесі власної діяльності формує свої власні переконання. І лише після цього кожен здійснює свої нові дії та впливає сам на власне оточення. Люди сприймають поняття «навчатись» як щось обовязкове, я руйную цей стереотип, та роблю бажання навчатись бажаним.

Алла Соколовська

-1 thoughts on “Що з тернополянами роблять тренінги

  • 11:51 | 30.10.2011 о 11:51
    Permalink

    Навчають вірити у своє “Я”, і забувати , що живеш по ВОЛІ БОГА.

    • 11:59 | 30.10.2011 о 11:59
      Permalink

      а хіба одне другому суперечить, Віро?

Коментарі вимкнені.