Святий Миколай почистив шафи Сергія Надала. Підсумок дня від Дзвінки Торохтушки

Тиждень у файному місті минув у передсвяткових клопотах. Що то вже святий Миколай натрудився, поки виконав бажання всіх чемних діток! І ангелики ледве встигали помагати, і волонтери.
А от нечемним Миколай не приніс нічого. Зате Антипко подбав про таких. Тільки не різочки в куток поставив, а от, наприклад, прокуратурі файномістянській приніс перспективу люстрації, любителям поживитись свіжими хабарями влаштував затримання на гарячому. А дорогому нашому меру взяв і повикидав скелети з шафи. Таким чином громада довідалась, звідки є і куди пішла земля тернопільська. І за якою схемою та ціною.
Тільки от дорогий мер – тим і дорогий, що, навіть, Антипкова наука йому ні про що не говорить. Ну, любить мер наш земельку, на акуратні ділянки поділену. Та ще бажано, щоб там, хоч кущик який ріс. Вабить його зелень. Як у дворі по вул.Руській 21, що біля арки. Прокинулись люди вранці, а в них уже не клумба, а – земельна ділянка під кіоск. І всі папери на неї в забудовника, всі дозволи. Ну, окрім згоди самих мешканців. Але, хто такі мешканці і навіщо їх питати? Все законно.
І те, що перевитративши бюджетні кошти, відібрали в чорнобильців, багатодітних і пенсіонерів частину пільг та субсидіїй- теж законно.
І те, що маса людей отруїлася святковими солодощами – так само. У виробника солодощів ніхто не перевіряв складники, з котрих зроблено продукт. Перевіряли папери, а вони – в нормі. Хто винен? Певно, Миколай, бо поспішав і купив, що ближче на вітрині лежало. В кіоску. На котрий є всі дозволи і всі папери. І котрий стоїть на місці клумби, скверика, парку…
А щоб городяни не надто хвилювалися – запалили їм ялинку, освятили шопку Різдвяну і передали Вифлиємський вогонь. Свято наближається. Новий рік. Найбільшою популярністю у файномістян користуються зараз гороскопи. Що буде в рік Кози (Вівці)? Що одягнути, як накрити столи, яку ялинку поставити… Що саме цікаве: ніхто не шукає посібника на тему “Як захистити Україну”, ” Як лишитись людиною”чи ” Як допомогти ближньому”. Так що: карма Цапа на наступний рік нам забезпечена. Тільки не по гороскопу, а звичайного – відбувайла.

-1 thoughts on “Святий Миколай почистив шафи Сергія Надала. Підсумок дня від Дзвінки Торохтушки

  • 12:06 | 21.12.2014 о 12:06
    Permalink

    Більшість земельних питань це оформлення землі, яку люди вже давно мали. а щодо кіосків – то там земля продана на аукціоні. Це ж не прибудинкова територія, люди за неї не сплачують та не прибирають. Яке вони мають до неї відношення?

  • 20:54 | 21.12.2014 о 20:54
    Permalink

    Опа. Це на якому ж аукціоні? Те що у будинку не створено ОСББ та не закріплена ділянка не означає що це не прибудинкова територія. Прибудинкова територія є для кожного будинку, бо є відповідні норми. Те що міська рада поклала око на прибудинкові території ні для кого не секрет. Як приклад Бандери 47, Живова 6, тепер вже і сквер між вул.Руською та Січинського. Питань нема, якщо людям закріплюють ділянку під існуючими будівлями, і то не всім. А Ви поїдьте на бригадну і подивіться що там діється. Чому коли виділяють земельну ділянку під ніби то існуючу будівлю ніде не вказаний номер. А я Вам скажу чому. Бо не існує там нерухомості

Коментарі вимкнені.