Галичани в націоналістах розчаровуються, а «руські москалі» Януковича – ненавидять

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» в Центральній Україні люблять більше, ніж у Західній. До такого висновку прийшов голова партії Олег Тягнибок, який повідомив під час сьогоднішнього віча в Івано-Франківську, що процес партійного будівництва ВО «Свобода» у центральних регіонах нашої держави йде значно краще, ніж в Галичині, інформує pravda.if.ua.

Пояснюючи такий стан речей, О.Тягнибок відзначив суттєве розчарування галичан у політиках і насамперед політиках національно-патріотичного спрямування. Натомість, зі слів головного «свободівця», сьогодні можна ствердно сказати, що на Сході зненавиділи В.Януковича.

Звісно, не обійшлося і без образ: «Як казав той руський москаль, чем больше правит Янукович, тем больше я люблю Бандеру», – проілюстрував ненависть до президента Олег Ярославович, виявивши тим самим своє “поважне” ставлення до потенційного електорату очолюваної ним політсили.

 

-1 thoughts on “Галичани в націоналістах розчаровуються, а «руські москалі» Януковича – ненавидять

  • 14:22 | 12.09.2011 о 14:22
    Permalink

    чому використовуєте слово “розчаровуються” цей процес вже завершений ми розчаровані у свободівській владі, найбільшою проблемою для Тернополя є більшість свободівців при владі, немає контролю над вами дорогі наші зі сторони інших партій, робите що хочете, тішить одне вам залишилося на рік менье правити у нашому місті

  • 18:06 | 12.09.2011 о 18:06
    Permalink

    “СВОБОДА” поневолила всю бюджетну сферу у Тернополі особливо медицину,освіту та позашкільників-а обіцяла ця команда “професіоналів” золоті гори.З приходом “СВОБОДИ” свободи не стало.Тягнибоку треба поміняти свою команду бо прийдуть інші. Cвободу без “СВОБОДИ”!

  • 01:31 | 13.09.2011 о 01:31
    Permalink

    Як казав класик “Яка розумная тому альтернатива?” Ці хоч молодші. Нові технології. Приємні картинки.:) 🙂 🙂 Проблема залишається інша потрібні правила поведінки, контроль, метод видалення гнилого елементу.

Коментарі вимкнені.