Роман Заставний став прикладом для опозиційних політиків

Те, про що вже давно говорили прості українці – відбулося. Арсеній Яценюк та В’ячеслав Кириленко, як найбільш перспективні молоді політики, підписали документ, згідно з яким вони разом ідуть на Парламентські вибори у 2012 році та об’єднуються після них в одну партію. Роблять це так, як декілька місяців тому вчинив депутат Тернопільської міської ради Роман Заставний – всі «заукраїнці» стають «фронтовиками».

«Я розумію, що суспільство сьогодні потребує не розмов про об’єднання, а реальних кроків. Люди чекають не гетьманів, які вкотре б’ються за булаву, а чекають, коли до влади прийдуть політики-реформатори, політики з новим мисленням, які мають реальну довіру громадян та зможуть управляти державою», – каже Роман Йосипович.

Політик зазначає, що його крок став прикладом до того, аби політики схилили чоло, подбали не про власні амбіції, а про завтрашній день кожної української сім’ї, який напряму залежить від майбутніх
Парламентських виборів.

«Історія нас вчить, що українці об’єднуються тільки тоді, коли бачать перед собою якусь загрозу, я ж хотів показати приклад, що це можливо зробити зараз, просто треба цього захотіти», – заявив Роман Заставний.

Після такого кроку Романа Йосиповича багато опонентів спекулювали на цій темі, звинувачували в якихось особистих амбіціях, проте зараз всі сумнів розвіяні. Члени партії «За Україну» працюватимуть пліч-о-пліч з активістами «Фронту змін». І приклад цьому на всеукраїнському рівні показав Роман Заставний, який декілька місяців тому проявив свою політичну далекоглядність.

Нагадаємо, що в угоді про спільну опозиційну діяльність, підписаній Яценюком та головою партії “За Україну!” В’ячеславом Кириленком, зазначається, що “За Україну!” відмовиться від висування кандидатів у загальнодержавному багатомандатному окрузі на парламентських виборах 2012 року. Водночас “Фронт Змін” підтримає погоджених кандидатів, запропонованих партією “За Україну!” на окремих одномандатних виборчих округах.

-1 thoughts on “Роман Заставний став прикладом для опозиційних політиків

  • 05:45 | 23.12.2011 о 05:45
    Permalink

    коли на випускний 2010 року (а це півтора роки тому) приїхали Яценюк і Кириленко на запрошення Заставного, то всі опоненти злорадствували. а тепер видно, що Заставний набагато далекоглядніший і саме він почав цей процес обєднання

  • 10:02 | 23.12.2011 о 10:02
    Permalink

    Заставний доволі перспективний. і те, що він зробив ще три місяці тому, а тепер по його слідах йдуть політики національної величини – тому підтвердження

Коментарі вимкнені.