Добудувати розпочаті у Тернополі будинки Зеновій Щепановський обіцяє до середини 2013 року

Обдурені «Тернопільською фірмою “Будівельник”» вкладники звертаються до вищого керівництва. Чергова акція протесту пайовиків відбулася в Тернопільській облдержадміністрації.

У той час, як кількасот вкладників мітингували у фойє ОДА, представники кількох об’єктів зустрілися з головою адміністрації Валентином Хоптяном і директором «Будівельника» Зеновієм Щепановським. У ході протесту пайовики розкритикували підписаний між забудовником та міською владою меморандум.

Під час зустрічі Зеновій Щепановський запевнив вкладників і владу, що розпочаті об’єкти добудує. Для цього вже сьогодні керівник «Будівельника» шукає кошти.

Вірить у те, що забудовник виконає обіцянки і губернатор Тернопільщини Валентин Хоптян. У протилежному випадку, каже він, влада області застосує інші заходи.

Проте результатом зустрічі залишилися задоволені не всі. Вкладників, чиї об’єкти лише почали зводити, на нараду просто не впустили.

Зараз на рахунку фірми «Будівельник» – 26 недобудованих об’єктів. Щоб завершити частину з них, потрібно декілька місяців, на інші – не один рік. Здати в експлуатацію перших чотири будинки забудовник обіцяє вже в першому кварталі цього року. Повністю завершити розпочате будівництво Зеновій Щепановський розраховує до середини 2013 року.

Після цього, каже він, фірма продаватиме виключно готове помешкання, щоб у такий спосіб не мати проблем із вкладниками, – повідомляє  ІНТБ.

-1 thoughts on “Добудувати розпочаті у Тернополі будинки Зеновій Щепановський обіцяє до середини 2013 року

  • 18:59 | 12.04.2011 о 18:59
    Permalink

    13.04.2011
    Не паримось. Нема що надіятись на пана зеня-балабола. зеньо нагріб валюти, бо більшості людей працювало за-бугром. В шарашці будівельника брали валюту аж слюнки текли. Навіть курс був кращий. Чи не так?
    А зараз поки всі будови заарештовані паном Комаром. треба діяти!
    1) Пишемо заяву за шахрайство.
    2) Оформляємо майнові права на викуплені метри у суді! (до 100 гривень коштуватиме позовна заява).
    3) Створюємо кооперативи без права на прибуток.
    4) Приватизовуємо через юриста недобудовані будинки (бо міська рада офіційним листом! пообіцяла через суд забрати в зеня арендовану землю на якій стоїть, чи стоятиме будинок).
    Діємо! Поки йде підготовка до банкруцтва.
    Адже, коли ми встигнимо виробити майнові права на будинок, як юридична особа (кооператив), то матимемо рівні права з іншими установами які вже готові відібрати все за борги нашого земляка зеня!
    5) Будуємося.
    Хочеться подякувати державним чиновникам за пасивну позицію! Адже вони піклуються про людей. МОЛОДЦІ!

Коментарі вимкнені.