Що одягнути на Новий рік 2012

На новорічній вечірці вам , неодмінно, потрібно бути дуже яскравою, красивою, привабливою. Що для цього потрібно? Потрібно продумати своє вбрання до дріб’язків. Отже, що одягти на Новий рік 2012 – рік Дракона?

Забудьте про джинси чи штани. Кращим варіантом буде плаття. Саме воно дозволить вам відчути себе жіночною і сексуальною. При виборі фасону варто орієнтуватися на особливості вашої фігури. Колірна гама повинна гармонійно сполучатися з відтінком шкіри, кольором очей і волосся.

Святковий настрій передасть коктейльне чи вечірнє плаття з блискучих тканин. Це можуть бути довгі моделі в класичному стилі, плаття без бретелей, короткі плаття футляр і т.д. Головне, щоб плаття, у якому ви збираєтесь зустрічати Новий рік, ідеально сиділо на фігурі. Пам’ятайте важливе правило: до одягу з блискучого матеріалу варто підбирати більш скромні “спокійні” аксесуари.

Що одягнути на Новий рік 2012 чорного водяного Дракона

Дуже красиві плаття зустрічаються в колекціях Oscar de la Renta, Rochas, Dіana von Furstenburg. Ви можеш купити оригінальне вечірнє плаття від великих кутюрье чи замовити подібну модель в ательє.

Вас мучить питання: що одягти на Новий рік? Хочете бути не такими як усі? Спробуйте створити образ у стилі ретро. Плаття на бретельках з ліфом, спідниця тюльпан, пишні спідниці, взуття на товстому каблучку… Ви будете виглядати дуже виграшно.

Якщо ви хочете випромінювати елегантність, вибирайте плаття з ассиметричними деталями. У тому випадку, якщо ви зупинили вибір на монохромному платті, можна надягти ажурні колготки. Такі тенденції можна спостерігати у колекціях Alexіs Mabіlle, Oscar de la Renta, Gіles.

Плаття в грецькому стилі, моделі А силуету дозволять вам скорити чоловічі серця. Ви не залишишся в тіні! Можна вибрати плаття вільного фасону, із широкими рукавами, що будуть символізувати крила казкової тварини чи розклешеної донизу спідницею, що нагадує хвіст Русалки. Альтернативний варіант – топ і спідниця.

У новому сезоні особливу популярність одержать довгі спідниці. Вони зустрічаються в колекціях Oscar de la Renta, Chado Ralph Ruccі, Monіque Lhuіllіer. Однак врахуйте, що “верх” і “низ” повинен гармонійно сполучатися між собою.

У новому сезоні особливу популярність одержать довгі спідниці. Вони зустрічаються в колекціях Oscar de la Renta, Chado Ralph Ruccі, Monіque Lhuіllіer. Однак врахуйте, що “верх” і “низ” повинен гармонійно сполучатися між собою.

До вибору тканини для новорічного плаття також потрібно підійти відповідально. Варто придивитися до дорогих, розкішних матеріалів, наприклад, оксамит, шовк, атлас. Актуальні кольори – бірюзовий, смарагдовий, зелений, блакитний, молочний (відтінки водяної стихії) вбрання в чорно-жовтому, червоно-чорному виконанні теж буде дуже доречним.

2012 рік – рік Водяного Дракона. А, як відомо, він обожнює все блискуче. Щоб бути на висоті, вибирайте сріблисті і золоті тканини. Крім того, блискучими можуть бути й аксесуари – туфлі, сумочка, біжутерія…

Аксесуари та взуття на новий 2012 рік Дракона

У відношенні прикрас, слід зазначити, що Дракон погано поставиться до дешевої біжутерії. Ідеальний варіант – прикраси з золота, платини, срібла у вигляді дракончиків чи інших земноводних. Прикраси з каменем Драконяче око будуть дуже до речі. Вони дозволять вам залучити до себе удачу та матеріальне благополуччя в Новому році.

Вибираючи взуття під плаття, зупиніть вибір на лаконічних туфельках. Бантики, декор, мережива та інші кокетливі деталі будуть недоречні. Найкращий варіант – лакове взуття. Добре, якщо його будуть прикрашати блискітки, пайетки – усе, що блищить. Це, напевно, сподобається Дракону. Дуже розкішно і символічно будуть виглядати аксесуари, виконані зі шкіри чи рептилій подібного матеріалу.

Красуні

Коментарі вимкнені.