Побиття кандидата у депутати на Тернопільщині – це лише піар-хід?

8 вересня близько 21-ї години у райцентрі Гусятин, Тернопільської області побили кандидата у народні депутати Ігоря Соболя.
Та серед жителів райцентру, та й області, побутує думка, що це лише продуманий піар-хід  партії «Наша Україна», за списком якої балотується діючий депутат районної ради. А як ще можна привернути увагу до мало рейтингової, майже «мертвої» партії, звичайно ж, скандалом, – пише   Яна Мельник у блозі ХайВею.
Останнім часом пан Соболь активно займався передвиборною діяльністю, перебуваючи у відпустці за основним місцем роботи. Зокрема, 6 вересня він разом з народним депутатом Андрієм Давиденком, який йде у депутати по цьому виборчому округу, проводив зустрічі з виборцями у Гримайлові та Хоросткові Гусятинського району. За повідомленням прес-служби УНП, з боку влади району чинився тиск на працівників бюджетних установ, щоб перешкодити політикам провести зустрічі у навчальних закладах району.

Звичайно, не зібравши на зустріч і кількох виборців, єдиним виходом було б піти у навчальні заклади і розказувати «казки» дітям, так як педагоги ще під враженнями освітянських конференцій.

-1 thoughts on “Побиття кандидата у депутати на Тернопільщині – це лише піар-хід?

  • 14:18 | 19.09.2012 о 14:18
    Permalink

    Мені здається його за подружню зраду так “поправили”

Коментарі вимкнені.